Survivor 5: ''Ξέσπασμα'' άνευ προηγουμένου για τον Άρη Σοϊλέδη - Άρχισε να πετάει πράγματα στην παραλία

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Ξέσπασμα'' άνευ προηγουμένου για τον Άρη Σοϊλέδη - Άρχισε να πετάει πράγματα στην παραλία

Λίγο πριν τον άγριο τσακωμό του Τάκη Καραγκούνια και του Σάκη Αρσενίου, στο Survivor 5, που παραλίγο να τους δούμε να πιάνονται στα χέρια, ο Άρης Σοϊλέδης, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα λόγια που φαίνεται να είπε το προηγούμενο βράδυ στην Μυριέλλα Κουρεντή. Η ίδια υποστηρίζει πως όταν είπε ότι θέλει να κοιμηθεί και να κάνουν ησυχία, ο τραγουδιστής της είπε «εγώ θα σου έλεγα τι θα σου κάνω τώρα αλλά έχε χάρη».

Όλη αυτή την ''παρεξήγηση'' προσπάθησαν να λύσουν στο αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού καταλήγοντας όμως σε ένα άσχημο αποτέλεσμα, όπου ο Άρης άρχισε να πετάει πράγματα τριγύρω του, με αποτέλεσμα να φύγει από την καλύβα και να μην ξαναγυρίσει μέχρι να πάνε στον αγώνα ασυλίας.

Εξοργισμένος ο Άρης Σοϊλέδης με την Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5

«Μέσα σε ένα βράδυ, που η Μυριέλλα δεν κοιμήθηκε, έγινε κολλητή με την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα. Δύο μήνες τώρα σφάζονταν και δεν μιλούσαν στην καλύβα. Πολύ σωστά η Ευρυδίκη κι η Βρισηίδα έπαιξαν το παιχνίδι για να πάρουν με το μέρος τους την Μυριέλλα για να έχουν παραπάνω ψήφους όταν θέλουν να ψηφίσουν κάποιον από τη δική μου παρέα. Έπεσαν επάνω στην Μυριέλλα, η οποία είναι ευκολόπιστη και της είπα ένα δύο πράγματα. Την πήραν με το μέρος τους και συνεννοήθηκαν με τον Τάκη να ψηφίσουν τον Σάκη», είχε πει λίγο νωρίτερα ο Άρης στην κάμερα.

Όταν προσπάθησαν ωστόσο να μιλήσουν η Μυριέλλα του έλεγε ασταμάτητα πως ψεύδεται κάτι που τον εξόργισε και τον οδήγησε στο να γίνει έξαλλος και να βγει εκτός εαυτού.

Αποχωρεί οικειοθελώς η Μυριέλλα Κουρεντή;

Η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι στο Survivor 5 για τους Διάσημους, οι οποίοι βρίσκονται σε μια μόνιμη ένταση τις τελευταίες μέρες, κάτι που αποτυπώνεται σε κάθε στιγμή πια στην παραλία τους.

Η κόκκινη ομάδα βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης, όπως δείχνει σαφώς και το trailer του νέου επεισοδίου, με τους καβγάδες να μη λείπουν και την κατάσταση να μοιάζει «εμπόλεμη». Δεν είναι, ωστόσο, και τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μπορεί τον προηγούμενο καιρό να απαντούσαν στους Μαχητές και να τους ζητούσαν... να σταματήσουν να κλαίνε για την πείνα, αλλά τώρα που έχουν χάσει τα έπαθλα φαγητού, κάνουν ακριβώς το ίδιο. Η γκρίνια για την πείνα έχει αρχίσει να επηρεάζει άπαντες στους Διάσημους, αλλά κάποιους παίκτες τους λίγο περισσότερο.

Μία παίκτρια, που δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα για.... διαβάστε περισσότερα εδώ.