Survivor 5: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε Μυριέλλα Κουρεντή - «Είσαι η μεγαλύτερη υποκρίτρια...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε Μυριέλλα Κουρεντή - «Είσαι η μεγαλύτερη υποκρίτρια...»

Μετά την ήττα τους στο αποψινό 21/2 αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι συνέχισαν να αρπάζονται μεταξύ τους στο Survivor 5. Αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν η Ναυσικά η οποία είναι αρκετά κοντά με την Μυριέλλα, στην οποία και ανέφερε κάποια άσχημα λόγια που είχε πει ένας φίλος της από έξω για την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η ηθοποιός θεώρησε ότι πρέπει να μιλήσει στην Κάτια για αυτό το σκηνικό και να της πει την αλήθεια, με την ίδια να πηγαίνει να ζητήσει κυριολεκτικά τα ρέστα από την Ναυσικά. Τότε, εκείνη έγινε έξαλλη με τη ''φίλη'' της, την οποία όπως είπε έχει στηρίξει αρκετά και την ξεμπρόστιασε αναφέροντας όλα τα λόγια τα οποία έχει πει για τις συμπαίκτριες στο παρελθόν μπροστά σε όλη την ομάδα.

Ο διαπληκτισμός της Ναυσικάς με την Μυριέλλα για την Κάτια στο Survivor 5

«Λες ότι η Ευρυδίκη είναι διπρόσωπη...Είσαι η μεγαλύτερη υποκρίτρια εδώ μέσα», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ λίγο αργότερα είπε στην κάμερα:

«Με έχει στρέψει εναντίον της Βρισηίδας, δεν τα έχει πει αυτά αυτά τα πράγματα ποτέ. Ήταν πλάνο για να με έχει κοντά, δεν ξέρω γιατί τα κάνει αυτά...»

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μυριέλλα και Ναυσικά

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι διαρκείς, με τις δύο ομάδες να είναι διαρκώς σε ένταση. Με τους νέους παίκτες να έχουν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά και οι συμμαχίες μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα 20/2).

Όλο αυτό τον καιρό τα «στρατόπεδα» ήταν συγκεκριμένα, και δη στους Διάσημους. Και μπορεί η Αθηνά Ευμορφιάδη να αποχώρησε, αλλά η είσοδος της Κάτιας και του Τάκη ευνόησε την κλίκα της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης, αν και φυσικά στην αντίπερα όχθη βρίσκουμε τον Σάκη και τον Άρη, που βρίσκονται σε συστράτευση με τους Απόστολο και Ναυσικά.

Οι νέες αυτές συμπράξεις φαίνονται και στο trailer του 20/2 επεισοδίου (δείτε το εδώ), αλλά εδώ έχουμε ξεχάσει ένα όνομα. Αυτό είναι της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία αποτελεί μυστήριο για το ποια από τις δύο πλευρές θα υποστηρίξει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.