"Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από..." - Τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο του Survivor, Σάκη Αρσενίου

Η τραγωδία που βίωσε η οικογένειά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor (δείτε εδώ ποιος φεύγει) και σε μια αναζήτηση για την ιστορία του βρήκαμε κάτι πολύ δυσάρεστο.

Ο τραγουδιστής έχει δυο αδέρφια με τα οποία είναι πολύ κοντά. Μια αδερφή κι έναν αδερφό. Ο αδερφός αυτού, δυστυχώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σάκης σε συνέντευξή του έμεινε παράλυτος από ιατρικό λάθος.

«Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος»

«Mε τον αδελφό μου (ο οποίος έπαθε εγκεφαλική παράλυση λόγω ιατρικού λάθους) είναι μια κατάσταση στην οποία έχω μεγαλώσει. Μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να γίνει έτσι. Το θεωρώ ευλογία να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο στο σπίτι σου και να τον μεγαλώνεις όπως μας έχουν μεγαλώσει οι γονείς μας. Μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα, βλέπεις αλλιώς τη ζωή και κάθε μέρα μαθαίνεις».

«Φυσικά και έχω βρεθεί σε περιστατικό όπου κορόιδευαν κάποιο παιδί με νοητική υστέρηση, έχω επέμβει αλλά σε αυτές περιπτώσεις δεν πρέπει να επεμβαίνεις γιατί το νοητικό επίπεδο αυτών των ανθρώπων, που σχολιάζουν τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν πρόβλημα, είναι χειρότερο. Δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς με αυτούς τους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1987 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Αρχικά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ενώ αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, όταν σε μια οντισιόν ανακάλυψαν την εξαιρετική του φωνή. Έτσι, δεν άργησε να κάνει την εμφανιστεί του σε μικρά νυχτερινά κέντρα και πίστες της συμπρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατηφορίσει για πρώτη φορά προς Αθήνα μεριά. Εκεί, έκλεισε αμέσως συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά.

Ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια που τον διακατέχει πάνω στην πίστα, κάνουν τον Σάκη Αρσενίου να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η σεζόν 2008-2009 θα τον βρει και πάλι στο μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού .

To 2015 Ξεκινά μια νέα περίοδος με ολοκαίνουριο single που του εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Καρράς με τον Γβριήλ Γαβριήλογλου με τίτλο “Μια πληγή”. Από αρχές Μαρτίου εμφανίζεται στο πλευρό του Σταματη Γονιδη στο FRANGELICO. Ένα ολοκαίνουριο single ξεκινάει στα ραδιόφωνα με τίτλο “Αδειοι αναπτήρες” και αυτό με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά με του Γαβριήλ Γαβριήλογλου .