Super Κατερίνα: "Πάγωσε" η Καινούργιου με τον... πρώην που μπαίνει στο Survivor 5

«Βάζουν στο παιχνίδι τον...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα:

Ένα απίστευτο spoiler έκανε η εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με το Survivor 5. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε το νέο παίκτη που ενδέχεται να μπει στο παιχνίδι στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

Πρόκειται λοιπόν για τον πρώην σύντροφο παίκτριας που βρίσκεται ήδη μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα, πρόσφατα ειδικά είχε σχολιαστεί έντονα η μεταξύ τους σχέση, λόγω του... Κατσαούνη.

Αυτός ο πρώην μπαίνει στο Survivor 5

Ναι καλά καταλάβατε, πρόκειται για τον Τζον Λύγνο, τον πρώην της Μυριέλλας. Ο μουσικός βρίσκεται σε συζητήσεις και μάλλον είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Σίγουρα αν μπει θα γίνει χαμός, αφού ο Κατσαούνης τον έχει κράξει άσχημα.

«Εγώ μέχρι και πρόσφατα μιλούσα συχνά με τον Τζον, εδώ και δυο ημέρες δεν μου μιλάει. Μου είχε πει μάλιστα πως δεν θα υπήρχε περίπτωση να μπει στο ριάλιτι. Όμως έμαθα πως έκανε ένα ραντεβού με άνθρωπο της Acun Media και του έγινε πρόταση. Αυτό που μου λένε τώρα είναι πως μπορεί ήδη να είναι στον Άγιο Δομίνικο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Πόσα λεφτά έχει τάξει ο Ατζούν στον σύντροφο της Μυριέλλας για να μπει στο Survivor 5

Δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, μάλιστα, θέλει τον Τούρκο παραγωγό να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον πείσει, παρά το γεγονός πως δεν πρόκειται για πρόσωπο αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο νεαρός μουσικός δέχτηκε πρόταση να μπει στο ριάλιτι έναντι αμοιβής της τάξεως των 5.000€ – 7.000€ ανά εβδομάδα, ποσό τεράστιο σε σχέση με αυτά που παίρνουν οι Μαχητές.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πράγματι έχει επαφές με την Acun Medya και αν σκοπεύει να ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.