Survivor 5 - spoiler 23/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 23/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Απόψε Τετάρτη 23/2 θα παρακολουθήσουμε Διάσημους και Μαχητές του Survivor 5 να "παλεύουν" στους στίβους μάχης για το έπαθλο φαγητού. Μετά από τις δυο ασυλίες που πήραν οι Μπλε και το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Κόκκινοι, οι δυο ομάδες φαγωμένοι που είναι θα τα δώσουν όλα για όλα.

Μπορεί το κλίμα να είναι... βαρύ, αφού τις τελευταίες ημέρες έχουμε πολλούς τσακωμούς και στις δυο παραλίες, ωστόσο, όταν ξεκινήσει το αγώνισμα θα τα βάλουν όλα στην άκρη, αφού αυτό που προέχει είναι το φαγητό.

Λίγο πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το όνομα του παίκτη που αποχωρεί - δείτε εδώ ποιος θα μας πει "αντίο" - όλοι οι παίκτες θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο αγώνισμα. Κύριο στοιχείο του θα είναι το νερό και η κούραση σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη από ότι θα περίμεναν. Τον τελευταίο λόγο όμως θα τον έχει ο στόχος!

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα στο Survivor 5

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού του Survivor 5

Εμείς όπως σας έχουμε δώσει να καταλάβετε, είμαστε φανατικοί τηλεθεατές του Survivor 5 και θέλουμε α μαθαίνουμε τα πάντα πρώτοι από όλους. Έτσι λοιπόν, μάθαμε ποια ομάδα θα καταφέρει απόψε 23/2 να φτάσει πρώτη τους 10 πόντους και να φάει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα αυτή είναι η Μπλε, δηλαδή οι Μαχητές οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει στις νίκες.

Το trailer του σημερινού επεισοδίου

Πέρα από το αγώνισμα θα γίνει χαμός ξανά στις καλύβες αλλά και στο συμβούλιο. Σήμερα είναι ημέρα αποχώρησης και είναι γνωστό πως αυτές οι ημέρες έχουν μια παραπάνω ένταση από τις υπόλοιπες.

Οι Διάσημοι μετά από σερί σε ήττες αναγκάστηκαν να θέσουν υποψήφιους προς αποχώρηση τρεις παίκτες τους: Τον Σάκη, την Ναυσικά και την Μυριέλλα. Εκεί ξεκίνησαν να βγαίνουν στην φόρα και διάφορα προβλήματα που υπήρχαν ήδη στην καλύβα αλλά δεν είχαν ποτέ συζητηθεί. Μάλιστα η σχέση της Ευρυδίκης με τον Άρη βρίσκεται σε μια πολύ λεπτή γραμμή. Τον κατηγόρησε για λεκτική βία (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς).