Survivor 5: Δεν έχουν τέλος τα "καρφιά" της Κουρεντή για τον Κατσαούνη - «Έχει ξεκάθαρα πρόβλημα, ξενέρωσα»

«Δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησα να βγω και να υποστηρίξω την αλήθεια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Δεν έχουν τέλος τα

Μπορεί πριν από λίγο είδαμε πως παίκτης των Μαχητών κατακεραύνωσε τόσο την Ναυσικά όσο και τον Απόστολο ωστόσο τα βέλη ετοίμασε και η Μυριέλλα Κουρεντή για τον Γιώργο Κατσαούνη παρόλο που οι δυο τους πριν από λίγο καιρό είχαν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει στην κάμερα του Survivor 5 χαρακτηριστικά: «Ο Κατσαούνης έχει ξεκάθαρα πρόβλημα μαζί μου. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησα να βγω και να υποστηρίξω την αλήθεια τότε στο συμβούλιο και ξενέρωσα που από μόνος του ξεμπροστιάστηκε γιατί δεν ήθελε να παραδεχθεί τα λάθη του και τα ατοπήματα του.

Αυτό που γύρισε και είπε, πως του είπα ότι πουλάει το μεταξύ μας, είναι ένα τεράστιο ψέμα! Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει με τον Κατσαούνη είναι ότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μάλλον μέχρι να αποχωρήσει ή να αποχωρήσω από το Survivor, θα κάθεται και θα προσπαθέί να με βγάζει φάουλ, να με βγάζει διπρόσωπη, να πείσει όλη την ομάδα και την κολλητή του, Ασημίνα».

Οι δηλώσεις της Κουρεντή στην κάμερα του Survivor 5

Ο Σοΐλέδης επιτέθηκε στην Μυριέλλα

Οι εντάσεις στο Survivor 5 δε λείπουν, με τις κόντρες μεταξύ των παικτών να βρίσκονται... στην ημερήσια διάταξη, αφού οι δύο μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και κάθε είδους κακουχίες αρχίζουν να επηρεάζουν αισθητά τους παίκτες.

Στο τελευταίο επεισόδιο, βέβαια, άπαντες οι παίκτες ήρθαν λίγο πιο κοντά και... τα πάθη ηρέμησαν για λίγο. Είδαμε την Ναυσικά να αγκαλιάζεται με τη Μυριέλλα και να τα βρίσκουν, μετά τον καβγά τους, όπως και τον Σπύρο να συμφιλιώνεται για λίγο με την Ασημίνα, προτού οι Μαχητές απολαύσουν το τελευταίο έπαθλο φαγητού.

Μετά το συμβούλιο αποχώρησης, όμως, που έφερε εκτός ριάλιτι τον Σάκη Αρσενίου, υπήρξαν εκ νέου εντάσεις στις δύο παραλίες, κάτι που μας έδειξε τεχνηέντως το trailer του νέου επεισοδίου (26/2), όπου η μπλε ομάδα παρακολουθεί και σχολιάζει έντονα όσα συμβαίνουν στο αντίπαλο «στρατόπεδο».

Και δεν είχαν, άδικο, εδώ που τα λέμε. Μπορεί στη δική τους παραλία να υπήρξε μια ένταση, αλλά σε εκείνη των Διασήμων παρατηρήθηκε μια διαμάχη, η οποία χρειάστηκε την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ώστε να σταματήσει, με τον Άρη Σοϊλέδη να επιτίθεται στη Μυριέλλα Κουρεντή.

Όπως βλέπουμε στο trailer, αναφέρεται κάπου πως η ηθοποιός... διαβάστε την συνέχεια εδώ.