Survivor 5: Σε σοκ οι Μαχητές με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Αυτή είναι η νέα παίκτρια

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σε σοκ οι Μαχητές με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Αυτή είναι η νέα παίκτρια

Αναμφίβολα το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε οι εξελίξεις να είναι άκρως καταιγιστικές αφού οι ισορροπίες στις σχέσεις των παικτών έχουν περάσει από 40 κύματα.

Ωστόσο, πριν από λίγο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι μπαίνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες έμεινα άναυδοι μετά από την συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς την υποδέχτηκαν αρκετά χαρούμενη.

Η άφιξη της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor 5

Σπαραγμός και οδύνη στον Άγιο Δομίνικο - Με δυσκολία το ανακοίνωσε ο Λιανός

Δύσκολες καταστάσεις βιώνει ο πλανήτης και η Ευρώπη με την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν και οι παίκτες του Survivor 5!

Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε συμβούλιο του νησιού στους παίκτες τις τραγικές εξελίξεις στην Ουκρανία και την είσοδο των Ρώσων στην χώρα! Όπως ήδη γνωρίζετε μέσα στο παιχνίδι υπάρχει η Ουκρανή, Κάτια Ταραμπάνκο με καταγωγή από την Μαριούπολη, την οποία έχουν χτυπήσει οι Ρώσοι εδώ και λίγες ώρες, ενώ υπάρχει και ο Ρώσος, Γιώργος Ταλάντσεβ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μπροστά στα... νούμερα τηλεθέασης η παραγωγή αποφάσισε να ανακοινώσει στους παίκτες την τραγική αυτή είδηση ώστε να πάρουν "φωτιά" τα κουμπιουτεράκια της AGB από τα κλάματα των παικτών και ιδιαίτερα της... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr