Survivor 5: Η αμήχανη στιγμή όταν η Σταυρούλα Χρυσαείδη “έκραζε” στο Instagram την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η ανάρτηση που την "καίει"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η αμήχανη στιγμή όταν η Σταυρούλα Χρυσαείδη “έκραζε” στο Instagram την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 παρακολουθήσαμε την άφιξη μιας νέας παίκτριας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία προστέθηκε στην ομάδα των Μαχητών. Μάλιστα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως την γνωρίζει από την Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τυγχάνει την Σταυρούλα να την ξέρω από τον στίβο. Έχουμε παίξει μαζί και στον πρώτο μας σύλλογο. Εγώ έφυγα μετά πήγα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τρέξει μαζί σκυτάλη. Πρέπει να ήταν το πρώτο και το τελευταίο 400αρι που είχα τρέξει. Την γνωρίζω πολύ καλά, είναι σκυλί μαύρο. Είναι πολύ δυνατή και ξέρω πως οι αποστάσεις που κάνει είναι πολύ καλές για αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ»

Όπως φαίνεται, η καινούργια παίκτρια, δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου η ίδια είχε δημοσιεύσει παλιότερα ένα story στο οποίο είχε γράψει για την Ασημίνα: Θα σταματήσει ποτέ να κλαίει; Ή θα μας πρήξει; Από τότε που την θυμάμαι η ίδια κλάψα μια ζωή».

Η ανάρτηση που καίει την Σταυρούλα Χρυσαείδη

Survivor - Ανάρτηση

Ποια είναι η Σταυρούλα Χρυσοειδή

Η αθλήτρια στίβου, Σταυρούλα Χρυσοειδή, αφού είπε το μεγάλο "ναι". Η εντυπωσιακή αθλήτρια, είναι 26 ετών και έχει γεννηθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Έχει αποφοιτήσει από την Γυμναστική Ακαδημία ενώ κορυφαία της επίδοση στον αθλητισμό καταγράφηκε το 2019 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49.

Φήμες λοιπόν, την θέλουν ήδη, πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι, να είναι η κυρίαρχη αντίπαλος και ανταγωνίστρια της Κάτιας Ταραμπανκό. Αυτό ωστόσο θα φάνει και στους αγώνες, εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε, ας κερδίσει η καλύτερη!

Η νέα παίκτρια του Survivor, Σταυρούλα Χρυσοειδή

Η Σταυρούλα Χρυσοειδή μπαίνει στο Survivor

Αυτός είναι ο σύντροφος της

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Σεπτέμβριο με τον αγαπημένο της Πάνο Τριβυζά είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη. Η πρόταση γάμου έγινε το 2018 ενώ το ζευγάρι συζεί ήδη τα τελευταία χρόνια. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς είναι Έλληνας πρωταθλητής στα σπριντ και πυροσβέστης στο επάγγελμα.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν και δεν άργησε πολύ να έρθει και η πρόταση γάμου. «Είχαμε πάει στη Μαγιόρκα. Θυμάμαι είχε πολύ άγχος. Είχε κρύψει στη βαλίτσα το δαχτυλίδι και πήγα να την αδειάσω και προσπαθούσε να το αποφύγει για να μην το βρω», θυμάται η Σταυρούλα.

Η Σταυρούλα Χρυσοειδή με τον αγαπημένο της