Survivor 5: «Φοβάμαι» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βρισηίδας πριν το αγώνισμα ασυλίας

Αποφασισμένες για την νίκη και οι δύο ομάδες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:  «Φοβάμαι» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βρισηίδας πριν το αγώνισμα ασυλίας

Στο αποψινό 27/02 επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε το αγώνισμα για την ασυλία, ωστόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως είναι αρκετά φοβισμένη καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση της αποχώρησης από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η παίκτρια των Διασήμων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν έχουμε αγώνα ασυλία φοβάμαι. Όταν πάμε για έπαθλο φαγητού, είμαι πιο ορεξάτη, θέλω να διασκεδάσω και ότι και να συμβεί δεν με πειράζει τόσο ενώ στον αγώνα ασυλίας κρέμεται και η θέση σου στο Survivor. Θα δώσουμε απόψε τα πάντα…» Δείτε εδώ ποια ομάδα αναμένεται να κερδίσει απόψε.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor 5

Ο κακός "χαμός" με την Βρισηίδα και τις στρατηγικές της - Το Twitter την κατακεραύνωσε

Μπορεί το Survivor να είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει κάποια ανάλογη στρατηγική. Μάλιστα, ένας από αυτούς φαίνεται να είναι ξεκάθαρα και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η παίκτρια των Διάσημων από την αρχή βρέθηκε ανάμεσα στις «ισχυρές» κλίκες των Κόκκινων παίρνοντας από κοντά της την Ευρυδίκη, την Αθηνά και πια την Κάτια. Τελευταίος της στόχος ήταν να πλήξει την υποομάδα του Άρη, του Σάκη και της Ναυσικάς και το κατάφερε καθώς ο τραγουδιστής αποχώρησε την Πέμπτη.

Όπως είδαμε λοιπόν στο αποψινό 26/02 επεισόδιο η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το σχέδιό μου να σπάσει το παρεάκι πέτυχε». Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν άντεξαν μετά από αυτό που άκουσαν με αποτέλεσμα τα σχόλια να πάρουν "φωτιά" εναντίον της.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτη στο Survivor 5