Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Με σκορ 10-7!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έπαιξαν στο αποψινό (27/2) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Οι πρώτες πληροφορίες για τον υποψήφιο προς αποχώρηση

Λίγες ώρες μετά το trailer για το αποψινό 27/2 επεισόδιο του Survivor 5, σας αποκαλύψαμε και την ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Τώρα λοιπόν, σαν φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης θα σας μεταφέρουμε και τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όπως λοιπόν έχουμε ήδη αποκαλύψει, σήμερα θα γίνει ένας πανικός στους Διάσημους. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα κράξει άσχημα την Μυριέλλα, λέγοντας πως προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Ναυσικά, η ηθοποιός στη συνέχεια θα κράξει την Βρισηίδα Ανδριώτου πως την παρέσυρε, ενώ στο τέλος και η Ναυσικά θα κράξει την Μυριέλλα. Με λίγα λόγια τα κορίτσια έχουν "μπλέξει τα μπούτια τους" και οι μπιφτέκες δεν σταματάνε να γυρίζουν.

Από την άλλη, εξαφανισμένη από παντού είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από το Survivor 5, όχι μόνο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία που κινδυνεύει η οικογένεια της, αλλά και μετά από απόφαση του Ατζούν.

Στη συνέχεια στο αγώνισμα, την ασυλία θα κερδίσουν οι Μαχητές, με τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίζουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr οι Διάσημοι να ρίξουν στον τάκο την Βρισηίδα Ανδριώτου. Μπορεί να είναι δυνατή τους παίκτρια, αλλά έχει δημιουργήσει πολλά εντάσεις στην ομάδα.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως ακόμη οι εν λόγω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί κατά 100% για αυτό κρατάμε και μια πισινή, μήπως τελικά στον τάκο βγει η Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor 27/2 υποψήφιος προς αποχώρηση