Survivor 5: «Είμαι ηλίθια» - Σπάραξε στην αγκαλιά της Ναυσικάς η Μυριέλλα

«Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είμαι ηλίθια» - Σπάραξε στην αγκαλιά της Ναυσικάς η Μυριέλλα

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή είχε απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς αναμφίβολα μπορεί να θεωρηθεί μια από τις πρωταγωνίστριες του φετινού ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, πριν από λίγο την είδαμε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου καθώς με δάκρυα στα μάτια θέλησε να ζητήσει μια συγγνώμη στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να της πει χαρακτηριστικά: «Θέλω να σου πω ότι σε όλο αυτό που συνέβη, το λάθος μου και πραγματικά το θεωρώ λάθος μου γιατί το έκανα από ανοησία ήταν ότι γύρισα και είπα στην Κάτια αυτό που μου είχες πει τότε. Το οποίο όμως, στο λέω και στο είπα και τότε, δεν της είπα ότι το ισχυρίστηκες εσύ αυτό ούτε ότι το πίστευες εσύ αυτό. Είπα ότι ήταν μια ατάκα ενός κοινού γνωστού σας.

Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Και σένα θέλω να σου πω τι έχει γίνει γιατί νιώθω ότι φαφνικά εγώ βγαίνω σαν αυτή που υποκίνησε τα πράγματα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα! Είμαι ηλίθια, οκ! Είμαι πάρα πολύ ηλίθια και πραγματικά για αυτό σου ζήτησα συγνώμη! Γιατί κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που έγιναν, δεν ήταν έτσι… Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια»

Η "συγγνώμη" της Κουρεντή στην Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 5

Όλο το παρασκήνιο στη φόρα - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μυριέλλα και Ναυσικά

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι διαρκείς, με τις δύο ομάδες να είναι διαρκώς σε ένταση. Με τους νέους παίκτες να έχουν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά και οι συμμαχίες μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όλο αυτό τον καιρό τα «στρατόπεδα» ήταν συγκεκριμένα, και δη στους Διάσημους. Και μπορεί η Αθηνά Ευμορφιάδη να αποχώρησε, αλλά η είσοδος της Κάτιας και του Τάκη ευνόησε την κλίκα της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης, αν και φυσικά στην αντίπερα όχθη βρίσκουμε τον Σάκη και τον Άρη, που βρίσκονται σε συστράτευση με τους Απόστολο και Ναυσικά.

Οι νέες αυτές συμπράξεις φαίνονται και στο trailer του σημερινού (20/2) επεισοδίου (δείτε το εδώ), αλλά εδώ έχουμε ξεχάσει ένα όνομα. Αυτό είναι της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία αποτελεί μυστήριο για το ποια από τις δύο πλευρές θα υποστηρίξει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.