Survivor 5: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Βγαίνει πρώτος στον τάκο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση επέλεξαν στο αποψινό 27/2 επεισόδιο του Survivor 5 οι Διάσημοι, μιας και ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Διάσημοι λοιπόν αφού πρώτα συζήτησαν στην παραλία το σκεπτικό τους αλλά και ποιους παίκτες αναμένεται να ψηφίσουν, έφτασαν στο συμβούλιο μαζί με τους Μαχητές προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία.

Τελικά, το όνομα που βγήκε από την κάλπη ήταν αυτό της Βρισηίδας Ανδριώτου, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως πρόκειται για μια μιλημένη ψηφοφορία και πως οι ψήφοι προέρχονται από μια συγκεκριμένη κλίκα, μιας και αγωνιστικά είναι καλός. Αμέσως μετά, ακολούθησε μια μεγάλη ένταση στην ομάδα των παικτών καθώς οι περισσότεροι υποστήριξαν πως σύμφωνα με τις στατιστικές που έχουν δεν απέχει και πολύ από τις υπόλοιπες παίκτριες.

Η ψηφοφορία των Διάσημων στο Survivor 5

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για το Survivor 5 - Μαζεύουν τα σακίδια τους και φεύγουν οι παίκτες

Οι επόμενες ημέρες στο Survivor 5 είναι πολύ κρίσιμες για τις δυο ομάδες. Θα δούμε να γίνονται μεγάλες ανατροπές ανάλογα με την ομάδα που θα κερδίσει στα αγωνίσματα (που είναι βέβαια στημένα). Αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλει η παραγωγή οι παίκτες θα αναγκαστούν να μαζέψουν τα σακίδια τους.

Συγκεκριμένα, δεν θα αργήσουμε να δούμε στις οθόνες μας την μεγαλύτερη ανατροπή έως και σήμερα. Ποια είναι αυτή; Δείτε στο Athensmagazine.gr