Survivor 5 - highlights 27/2: Τα κλάματα, ο αγώνας ασυλίας και οι φωνές του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 27/2: Τα κλάματα, ο αγώνας ασυλίας και οι φωνές του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση

Στο χθεσινοβραδινό 27/2 επεισόδιο του Survivor 5, παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας που έχασαν οι Διάσημοι, ενώ στη συνέχεια μετά από ψηφοφορία βγήκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα 27/2 highlights του Survivor 5

«Άμα χάσουν πάλι θα γίνει πανικός» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Ταλάντσεβ

Όπως παρακολουθήσαμε και προχθές οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος καθώς στην ομάδα των Μαχητών υπήρξε άλλη μια προσθήκη, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τους παίκτες.

Έτσι λοιπόν, πριν από λίγο είδαμε στην παραλία των Μαχητών να γίνεται συζήτηση για το τι πρόκειται να κάνουν σε περίπτωση που δεν κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας. Έτσι, ο Ταλάντσεβ δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά για την ομάδα των Διασήμων: «Άμα χάσουν πάλι θα γίνει πανικός».

Ξέσπασε η Κουρεντή κατά της Χρυσαείδη - «Μπήκε διαβασμένη, είχε μελετήσει στόχους»

Μπορεί πριν από λίγο ο Γιώργος Ταλάντσεβ να έριξε τα δικά του "καρφιά" για την ομάδα των Διασήμων ωστόσο λίγο αργότερα είδαμε και την Μυριέλλα Κουρεντή να αναφέρεται στην καινούργια προσθήκη των Μαχητών.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Χρυσαείδη από το πρώτο κιόλας αγώνισμα έδειξε στους υπόλοιπους παίκτες πως είναι αρκετά καλή κάτι που άφησε άφωνους τους πάντες. Έτσι, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η Κουρεντή δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι πως «Μπήκε διαβασμένη, είχε μελετήσει στόχους».

«Φοβάμαι» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βρισηίδας πριν το αγώνισμα ασυλίας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως είναι αρκετά φοβισμένη καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση της αποχώρησης από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η παίκτρια των Διασήμων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν έχουμε αγώνα ασυλία φοβάμαι. Όταν πάμε για έπαθλο φαγητού, είμαι πιο ορεξάτη, θέλω να διασκεδάσω και ότι και να συμβεί δεν με πειράζει τόσο ενώ στον αγώνα ασυλίας κρέμεται και η θέση σου στο Survivor. Θα δώσουμε απόψε τα πάντα…»

«Αυτή τη φορά η Ευρυδίκη δεν θα μαγειρέψει ψηφοφορία, θα είναι στον τάκο»

Η Μαίη παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ όπου έκανε κάποιες "αιχμηρές" δηλώσεις για την Ευρυδίκη σε περίπτωση που η ομάδα της δεν μπορέσει να φέρει την νίκη. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη φορά θα ψηφιστεί. Τις τελευταίες ημέρες βλέπω να κάνει πολύ μεγάλη φασαρία με τους συμπαίκτες της. Είναι η μόνη που δημιουργεί καυγάδες, μαλώνει κάθε ημέρα. Αυτή τη φορά δεν θα μαγειρέψει ψηφοφορία, θα είναι στον τάκο».

Αυτή η ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

«Είμαι ηλίθια» - Σπάραξε στην αγκαλιά της Ναυσικάς η Μυριέλλα

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή είχε απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς αναμφίβολα μπορεί να θεωρηθεί μια από τις πρωταγωνίστριες του φετινού ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, χθες την είδαμε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου καθώς με δάκρυα στα μάτια θέλησε να ζητήσει μια συγγνώμη στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να της πει χαρακτηριστικά: «Θέλω να σου πω ότι σε όλο αυτό που συνέβη, το λάθος μου και πραγματικά το θεωρώ λάθος μου γιατί το έκανα από ανοησία ήταν ότι γύρισα και είπα στην Κάτια αυτό που μου είχες πει τότε. Το οποίο όμως, στο λέω και στο είπα και τότε, δεν της είπα ότι το ισχυρίστηκες εσύ αυτό ούτε ότι το πίστευες εσύ αυτό. Είπα ότι ήταν μια ατάκα ενός κοινού γνωστού σας.

Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Και σένα θέλω να σου πω τι έχει γίνει γιατί νιώθω ότι ξαφνικά εγώ βγαίνω σαν αυτή που υποκίνησε τα πράγματα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα! Είμαι ηλίθια, οκ! Είμαι πάρα πολύ ηλίθια και πραγματικά για αυτό σου ζήτησα συγνώμη! Γιατί κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που έγιναν, δεν ήταν έτσι… Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια»

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σοϊλέδης - Καραγκούνιας

Αυτή την φορά είδαμε να ξεκινάει ένας καινούργιος καβγάς από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος εκνευρίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη, κατηγορώντας τον πως πηγαίνει πάντα πρώτος για ψαροντούφεκο χωρίς να αφήνει κανέναν άλλο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Άρης για άλλη μια φορά ήθελα να πάρει το ψαροντούφεκο να πάει για ψάρεμα, δεν με έχει αφήσει ποτέ να πάω πρώτος. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Μάλλον προσπαθεί να βγάζει αυτός τα ψάρια για να κάνει το κέφι του; προσπαθεί να δείξει ότι προσφέρει περισσότερα;».

Α.Σ: Τι έπαθες Τάκη;

Τ.Κ: Τίποτα, παρεξηγείσαι με όλα.

Α.Σ: Για ποιο λόγο φωνάζεις;

Τ.Κ: Μην μου κάνεις μαθήματα συμπεριφοράς

Α.Σ: Όταν μου μιλάς δεν θα μου φωνάζεις

Τ.Κ: Τι νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε;

Α.Σ: Ότι γουστάρω θα κάνω, δεν θα μου φωνάζεις.

Τ.Κ: Και εγώ τι είμαι για να με λες αγοράκι σου;

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι λοιπόν αφού πρώτα συζήτησαν στην παραλία το σκεπτικό τους αλλά και ποιους παίκτες αναμένεται να ψηφίσουν, έφτασαν στο συμβούλιο μαζί με τους Μαχητές προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία.

Τελικά, το όνομα που βγήκε από την κάλπη ήταν αυτό της Βρισηίδας Ανδριώτου, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως πρόκειται για μια μιλημένη ψηφοφορία και πως οι ψήφοι προέρχονται από μια συγκεκριμένη κλίκα, μιας και αγωνιστικά είναι καλός. Αμέσως μετά, ακολούθησε μια μεγάλη ένταση στην ομάδα των παικτών καθώς οι περισσότεροι υποστήριξαν πως σύμφωνα με τις στατιστικές που έχουν δεν απέχει και πολύ από τις υπόλοιπες παίκτριες.