Survivor 5 spoiler 28/2: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 28/2: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη που λέει και η φίλη μας η Αννούλα! Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο δεν πάνε καθόλου καλά. Κάθε μέρα έχουμε και μια ανατροπή στο Survivor. Εκεί που οι Διάσημοι είχαν σηκώσει κεφάλι και οι Μαχητές παρακάλαγαν να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους τώρα, εδώ και λίγο καιρό, συμβαίνει πάλι το αντίθετο.

Και δεν είναι τόσο θέμα το φαγητό - κι αυτό σημαντικό είναι αλλά καταλάβατε πως το λέω. Το θέμα είναι οι χαμένες ασυλίες. Φεύγουν παίκτες, αποδυναμώνονται κατά μία έννοια οι ομάδες. Η χθεσινή 27/1 ασυλία πήγε στους Μπλε, άρα έχουμε μέχρι στιγμής έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από τους Κόκκινους.

Όποιος κι αν κερδίσει την σημερινή, θα βγει σίγουρα ακόμα ένας υποψήφιος από τους Διάσημους αφού θα τον δείξει ο Απόστολος Ρουβάς που κέρδισε την ατομική.

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τον άνθρωπό μας που ξέρετε πως ποτέ δεν πέφτει έξω, απόψε την κούπα της νίκης στο Survivor θα την κερδίσουν οι Διάσημοι. Ναι καλά ακούσατε οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα θα είναι μοιρασμένες. Άρα θα έχουμε πολλούς υποψήφιους και σίγουρα η ώρα της ψηφοφορίας θα έχει ενδιαφέρον. Αν κι εμείς ξέρουμε ήδη ποιοι θα βγουν στον τάκο - δείτε όλους τους υποψήφιους της εβδομάδας εδώ...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils