Survivor 5: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω σε Μαχητές και Διάσημους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά και από την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5, οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους ο οποίος θα βρεθεί στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση μαζί με τη Βρισηίδα που ψηφίστηκε χθες (27/2) από τους Διάσημους.

Η κάλπη λοιπόν έδειξε ως πρώτο υποψήφιο από την ομάδα των Μαχητών τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος βρίσκεται για πολλοστή φορά σε αυτή τη θέση και ξεκαθάρισε πως αν βγει από το Survivor θα κάνει τα πάντα για να μην πεινάσει ποτέ ξανά κανένας άνθρωπος στην περιοχή που μένει.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν ο Απόστολος Ρουβάς και ο Σάββας Κάλφας, οι παίκτες δηλαδή που κέρδισαν τις ατομικές ασυλίες.

Από τη μεριά του λοιπόν, ο Απόστολος Ρουβάς υπέδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ από την άλλη ο Σάββας Κάλφας τον Γιάννη Τσολάκη.

Οι αντιδράσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση

Γιατί αποχώρησε από το συμβούλιο ο Άρης Σοϊλέδης

Οι συνθήκες που βιώνουν τον τελευταίο καιρό οι διαγωνιζόμενοι στο Survivor 5 είναι εξαιρετικά σκληρές, ενώ συγκεκριμένα η ομάδα των Διάσημων έρχεται από σερί ηττών. Έτσι, αποδυναμωμένος ο Άρης Σοϊλέδης αισθάνθηκε πως τα πάντα γύρω του σκοτείνιασαν και ζήτησε να φύγει προσωρινά από το συμβούλιο.

Η ατονία του ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να περπατήσει και ενώ οι Μαχητές διαφωνούσαν για το θέμα που έγινε ανάμεσα στον Μαρτίκα και τον Κατσαούνη με την καρύδα, ο Τάκης τον βοήθησε να βγει έξω για να πάρει λίγο καθαρό αέρα.