Survivor 5 spoiler 1/3: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 1/3: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Οι Τρίτες είναι από τις πιο κρίσιμες ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Οι Survivors και των δυο ομάδων αφήνουν στην άκρη τις διαφωνίες και τις κόντρες τους και παλεύουν ο καθένας ατομικά με νύχια και με δόντια για την ομάδα του ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν το πιο σημαντικό έπαθλο του ριάλιτι: την επικοινωνία.

Είναι πολύ βασικό να πάρουν δύναμη από τους δικούς τους ανθρώπους για να μπορέσουν να συνεχίσουν στις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού. Η ψυχολογία όλων είναι στα τάρταρα. Μην ξεχνάμε πως αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες μοιράστηκαν οπότε και οι δυο ομάδες έχουν ρίξει στον τάκο συμπαίκτες τους (δείτε εδώ την 4αδα).

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor;

Κατά κύριο λόγο το έπαθλο επικοινωνίας είναι βαμμένο κόκκινο. Οι διάσημοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα περισσότερα οπότε προπορεύονται αρκετά σε αυτό το κομμάτι. Και την προηγούμενη εβδομάδα αυτοί το κέρδισαν και διάβασαν μηνύματα από τους συγγενείς τους βλέποντας μάλιστα φωτογραφίες τους. Οι μπλε έκλαιγαν που το έχασαν...

Σήμερα, βέβαια, όπως μαθαίνω από τον άνθρωπό μου στον Άγιο Δομίνικο οι Μπλε θα πάρουν την εκδίκησή τους καθώς μετά από πάρα πολύ καιρό θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Μπλε σήμερα, Μαχητές απόψε πως αλλιώς να το πω;!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils