Παντρεύεται με το που βγει από το Survivor 5 - Και όχι δεν είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου...

Η πρόταση γάμου ήδη έχει γίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται με το που βγει από το Survivor 5 - Και όχι δεν είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου...

Και όμως μια παίκτρια του Survivor 5 που αυτή την στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όταν αποχωρήσει κάποια στιγμή από το παιχνίδι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Έχει ήδη απασχολήσει από την πρώτη ημέρα κιόλας που την είδαμε μέσα στο ριάλιτι, θα απασχολήσει και μόλις βγει από αυτό.

Αυτή η παίκτρια του Survivor 5 θα παντρευτεί

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τόσο λόγω του κραξίματος που είχε κάνει στην Ασημίνα πριν εισβάλει στους Μαχητές, αλλά και λόγω της άγνωστης σχέσης της με τον Γιάννη Τσολάκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, μόλις επιστρέψει από τον Αγιο Δομίνικο, η Σταυρούλα θα οργανώσει τον γάμο της με τον πρωταθλητή του σπριντ Παναγιώτη Τριβυζά και θα τον προγραμματίσουν για τον Σεπτέμβριο.

Η πρόταση γάμου έγινε το 2018 σε ένα ταξίδι στη Μαγιόρκα, Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Παναγιώτης είχε άγχος, γιατί είχε κρύψει το δαχτυλίδι στη βαλίτσα τους και προσπαθούσε να μην το ανακαλύψει η αγαπημένη του.

Παντρεύεται με το που βγει από το Survivor 5 η Σταυρούλα Χρυσαείδη

Την ξεφτίλισε δημόσια - Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο παιχνίδι

Νέα παίκτρια μπήκε πριν από μερικές μέρες στο Survivor 5 και έχει ήδη προκαλέσει τον κακό χαμό. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαείδη. Η νεαρή πρωταθλήτρια στίβου μάλιστα φαίνεται πως παρακολουθούσε το παιχνίδι πριν μπει και μάλιστα δεν δίστασε να σχολιάσει με αρνητικό τρόπο παίκτριες των Μαχητών.

Στο στόχαστρό της πρώτα βρέθηκε η Ασημίνα, για την οποία ανέφερε πως κλαίει συνεχώς και πως έχει κουράσει. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, έστελνε μηνύματα και στον σύντροφο της Άσπας Πρεδάρη, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν μερικές ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Άσπα συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στο οποίο δείχνει το μήνυμα που είχε στείλει η Σταυρούλα στο αγόρι της, το οποίο έλεγε χαρακτηριστικά «Την βλέπεις στο instagram και είναι τι παραγγέλνεις και τι έρχεται».

undefined

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor 5 ανάρτηση

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor 5