Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Με σκορ 10-7!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό 2/03 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει "χτυπήσει" κόκκινο.

Ωστόσο, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10 - 7 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Απειλεί με αποβολές ο Ατζούν Ιλιτζαλί - Το τελεσίγραφο που έδωσε σε 3 παίκτες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τους τσακωμούς να δίνουν και να παίρνουν και τον Ατζούν να προσπαθεί να πάρει το μέτρα του. Τι συνέβη και έγινε έξαλλος ο ισχυρός άνδρας της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός σκέφτηκε πολύ σοβαρά να πετάξει εκτός Survivor 3 παίκτες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, οι οποίοι όχι απλά ενεπλάκησαν σε τσακωμό αλλά έπεσαν και... "χοντρές"!

Όπως αναφέρουν οι πηγές τρεις άνδρες παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, με τον άνδρα να χτυπάει τον άλλον και την παραγωγή να μπαίνει στη μέση για να βάλει τέλος σ' έναν τσακωμό άνευ προηγουμένου! Αφορμή στάθηκε η κόντρα δύο ανδρών που υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα, με τον τρίτο να παίρνει το μέρος του ενός και το "μπούγιο" να έχει άσχημη κατάληψη!

Ο ισχυρός αυτός τσακωμός όμως έφτασε στα αυτιά του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος προσπάθησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr