Survivor 5: "Η κοπέλα δε..." - H σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη παίρνει θέση για την σχέση του με την Σοφιάνα

Αναφέρθηκε στο γεγονός για πρώτη φορά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5:

Η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη, Κατερίνα εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο “Love it” και μίλησε για τον αγαπημένο της. Aνυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να τον αγκαλιάσει και να είναι και πάλι κοντά ο ένας στον άλλο, μάλιστα όπως είπε το περίμενε ότι θα ήταν εκείνος που θα αποχωρούσε από το Survivor αφού στο βλέμμα του έβλεπε να το ζητάει.

H δημόσια στήριξη της συντρόφου του Γιάννη Τσολάκη

«Ο Γιάννης είναι πολύ αληθινό και καλό παιδί, δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να δημιουργήσει ίντριγκες. Ήμουν σίγουρη για την πορεία του στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή. Είχα προαίσθημα από την πρώτη στιγμή που βγήκε υποψήφιος ότι θα αποχωρήσει. Δε ξέρω γιατί, το ένιωθα μέσα μου, ήταν σαν να το ζητούσε πάρα πολύ. Ήξερα ότι θα ήταν ο Γιάννης εκείνος που θα αποχωρήσει. Ήταν σαν να το ζητούσε ο ίδιος να αποχωρήσει.

Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός άνθρωπος και έβλεπα στο βλέμμα του ότι κάτι τον έχει κουράσει πολύ. Ίσως ήταν η πείνα, το ότι δεν είχαμε καθόλου επικοινωνήσει; Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, είμαστε πάνω από μισό χρόνο μαζί. Όταν μου έλεγε ότι θα μπει στο παιχνίδι, γελούσαμε, νομίζω δε το είχε πιστέψει 100%. Έβλεπα όμως ότι ήταν μια εμπειρία που θέλει να ζήσει και του είπα ότι θα είμαι μαζί του από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλο αυτό» είπε.

Στη συνέχεια σχολίασε και την φιλία του Γιάννη Τσολάκη με την Σοφιάνα

«Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο δεν είχα καμία αγωνία για τη σχέση του Γιάννη με τη Σοφιάνα. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ευλογία να βρεις τον άνθρωπό σου σε αυτή τη ζωή και εγώ τον έχω βρει. Δεν είχα κανέναν λόγω να ζηλέψω. Ο Γιάννης ήταν πολύ σωστός, δεν υπήρξε κάτι από την πλευρά του. Για να έκανε τόση παρέα ο Γιάννης με τη Σοφιάνα έχει δει σίγουρα κάποια πολύ καλά στοιχεία τα οποία θα μου τα πει όταν γυρίσει με το καλό. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη, για να έκανε παρέα μαζί της είμαι σίγουρη ότι είναι καλό κορίτσι και θα χαρώ να τη γνωρίσω από κοντά.

Εμένα η κοπέλα δε μου έδειξε να έχει κάτι ερωτικό προς τον Γιάννη. Απλά δέσανε και κάνανε παρέα. Είμαι και άνθρωπος γενικά που δε ζηλεύω. Κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να είχε πρόβλημα εγώ δεν ζηλεύω. Τον εμπιστεύομαι τον Γιάννη. Είναι πολύ όμορφος και έχει τύχει να αρέσει σε διάφορες κοπέλες. Δεν είχα κανέναν λόγο να σκεφτώ κάτι άσχημο. Το καλύτερο σε μια σχέση είναι η εμπιστοσύνη» δήλωσε η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη.