Ξεπέρασε κάθε φαντασία - Το ανάρμοστο πλάνο στο Survivor 5 με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη

Δεν κόπηκε στο μοντάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεπέρασε κάθε φαντασία - Το ανάρμοστο πλάνο στο Survivor 5 με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα... ανάρμοστα πλάνα του φετινού Survivor 5, με τον σκηνοθέτη να επιλέγει να προβάλλει πάντα τα πιο τζούσι! Σούσουρο λοιπόν έχει δημιουργηθεί ξανά με ένα συγκεκριμένο πλάνο που προβλήθηκε στα τελευταία επεισόδια, με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη.

Η συγκεκριμένη παίκτρια διαθέτει ένα πληθωρικό κορμί και δεν είναι λίγες οι φορές που αγωνίζεται φορώντας μόνο το μαγιό της. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να προκαλεί αντιδράσεις, μιας και πάνω στο τρέξιμο πολλές φορές το μπικίνι της μπορεί να αποκαλύψει πολλά περισσότερα από ότι θα έπρεπε.

Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν και τώρα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τετάρτης 2/3, την ώρα που αγωνιζόταν με αντίπαλο την Σοφιάννα. Εντωμεταξύ, η Ευρυδίκη τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί πολύ έντονα στο επίκεντρο, λόγω του... φλερτ της με παίκτη της αντίπαλης ομάδας!

Το ανάρμοστο πλάνο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 5

Το ανάρμοστο πλάνο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 5

Spoiler 5/3: Οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού

Ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε 5/3 στο Survivor 5, με τους Μαχητές και τους Κόκκινους να ρίχνονται στον στίβο μάχης για ένα ακόμα αγώνισμα επάθλου. Φυσικά, όπως πάντα έτσι και τώρα το Youweekly είναι εδώ για να σας δώσει το χρώμα της ομάδας που το κατακτά.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, τόσο για την μπλε ομάδα μετά το "πένθος" που χτύπησε την πόρτα της Σοφιάννας (δείτε εδώ τι συνέβη) όσο και για την κόκκινη που οι καυγάδες συνεχίζονται μεταξύ συμπαικτών.

Από τότε που οι Μαχητές πήραν τα πάνω τους κι άρχισαν να κερδίσουν σερί αγώνες έχει γίνει το έλα να δεις! Βέβαια, το επεισόδιο της Πέμπτης 5/3 είχε μια δόση τρέλας και είδαμε και τις δυο ομάδες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους παρά το γεγονός πως πάτωσε σε νούμερα τηλεθέασης. Τι να τα κάνουμε τα παιχνίδια της Καραΐβικής; Το κοινό θέλει ίντριγκα, καυγάδες, αγωνία!

Όπως βλέπουμε, βέβαια, από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για απόψε, επιβεβαιώνεται πως το Survivor 5 είναι όντως το παιχνίδι των ανατροπών μιας και μπαίνουν 2 νέοι παίκτες -δείτε εδώ ποιοι είναι αυτοί-. Αυτό σημαίνει ότι ξανά ανακατεύεται η τράπουλα και δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν οι καυγάδες, μιας και κάθε φορά που μπαίνει νέο αίμα στο παιχνίδι, μεταφέρονται πληροφορίες από τον έξω κόσμο, δημιουργώντας σούσουρο!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πηγές, που έρχονται κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που νικά σήμερα 100% είναι οι Μαχητές, με τους ίδιους όπως φαίνεται να έχουν πάρει για τα καλά φόρα και να μην αφήνουν έπαθλο για έπαθλο για τους αντιπάλους!

Μένει τώρα να δούμε αν αυτό το σερί νικών θα συνεχίσει και αύριο 5/3 που είναι ακόμα πιο κρίσιμος αγώνας, μιας και θα παίξουν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και εμείς φυσικά θα σας δώσουμε και το χρώμα της ομάδας που νικά όσο και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτό μείνετε συντονισμένοι!