Survivor 5: Χαμός και φωνές στην καλύβα των Διάσημων - Στο επίκεντρο η Μυριέλλα

"Κουβέντα καμία, κάνε μου τη χάρη!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Χαμός και φωνές στην καλύβα των Διάσημων - Στο επίκεντρο η Μυριέλλα

Με φωνές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, το Σάββατο 5/3, στην καλύβα των Διασήμων. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη, που όπως είδαμε συγκίνησε αρκετά την αντίπαλη ομάδα μιας και άλλο περίμεναννα είναι το αποτέλεσμα.

Τα είχαν μάλλον μαζεμένα και έτσι η συμπεριφορά της Μυριέλλας, όπως φαίνεται εξόργισε για ακόμα μία φορά τους κόκκινους και άρχισαν τις φωνές μέσα στο βράδυ. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια και οι υποδείξεις της Μυριέλλας στον Τάκη για το πως θα κοιμηθεί ώστε να μην ροχαλίζει, και εκεί "άναψαν" τα αίματα για ακόμα μία φορά μεταξύ τους.

Ο Τάκης "ξεσπάθωσε" με τα σχόλια της Μυριέλλας και άρχισε ο τσακωμός

Συγκινημένη η πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια - «Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω»

Δηλώσεις στην εκπομπή Love it έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/3) η πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια, Δήμητρα Κιτσάτη, η οποία μίλησε για την υπέροχη σχέση που έχει μαζί του και για το πόσο καλός άνθρωπος είναι.

Ο Τάκης πριν από λίγες μέρες, αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του και στο πώς τελείωσε ο γάμος τους ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα. Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω γιατί σέβομαι που είναι ο πατέρας της κόρης μας. Το δικό μας προσωπικό κεφάλαιο έχει κλείσει, έχω βρει τις ισορροπίες μου και κοιτάζω μπροστά. Έχω τη δουλειά μου, ταυτόχρονα σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία και μεγαλώνω το παιδί μας», είπε χαρακτηριστικά.