Survivor 5 Highlights (5/3): Η είσοδος των νέων παικτών και τα «γαλλικά» της Σταυρούλας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (5/3): Η είσοδος των νέων παικτών και τα «γαλλικά» της Σταυρούλας

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) και όπως πάντα σας έχουμε συγκεντρώσει τα highlights του. Από την είσοδο των δύο νέων παικτών στους Διάσημους και τους Μαχητές, στο ξέσπασμα της Σταυρούλας.

Τι είδαμε χθες στο Survivor 5 (5/3)

«Αποχώρησε ένας κοντινός μου άνθρωπος...»

"Θρήνος" για τη Σοφιάννα μετά την αποχώρηση του καλού της φίλου και πολύ κοντινού ανθρώπου της από το Survivor, Γιάννη Τσολάκη. Η μαχήτρια μιλάει στην κάμερα σχεδόν με δάκρυα, για την αποχώρηση του, καθώς όπως υποστηρίζει αυτό ήταν το χειρότερο σενάριο για εκείνη.

Τα δύο παιδιά, πράγματι είχαν έρθει πολύ κοντά φιλικά, παρότι αυτό παρεξηγήθηκε και θεωρήθηκε από πολλούς ως κάτι παραπάνω, κάτι που ο ίδιος διέψευσε. Αυτό που παρατηρήσαμε όμως, είναι πως δεν ήταν η μόνη που στεναχωρήθηκε για την αποχώρηση του αλλά και οι αντίπαλη ομάδα, και από αυτό γίνεται αντιληπτό πόσο αγαπητός ήταν στο παιχνίδι.

Χαμός και φωνές στην καλύβα των Διάσημων - Στο επίκεντρο η Μυριέλλα

Με φωνές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, το Σάββατο 5/3, στην καλύβα των Διάσημων. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη, που όπως είδαμε συγκίνησε αρκετά την αντίπαλη ομάδα μιας και άλλο περίμεναννα είναι το αποτέλεσμα.

Τα είχαν μάλλον μαζεμένα και έτσι η συμπεριφορά της Μυριέλλας, όπως φαίνεται εξόργισε για ακόμα μία φορά τους κόκκινους και άρχισαν τις φωνές μέσα στο βράδυ. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια και οι υποδείξεις της Μυριέλλας στον Τάκη για το πως θα κοιμηθεί ώστε να μην ροχαλίζει, και εκεί "άναψαν" τα αίματα για ακόμα μία φορά μεταξύ τους.

Η εντυπωσιακή είσοδος των δύο νέων παικτών - Τα πρώτα λόγια τους

Μπορεί να έφυγε ο Γιάννης Τσολάκης από το Survivor 5, αφήνοντας πίσω του το....χάος και τη Σοφιάννα, ωστόσο δύο νέοι παίκτες μπήκαν, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, και το παιχνίδι ξαναμπαίνει σε νέα τροχιά και νέες εξελίξεις προβλέπουμε να έρχονται από τις δύο παραλίες.

Οι ισορροπίες αλλάζουν με την παραμικρή κίνηση όπως έχουμε ήδη δει, και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί και πως θα υποδεχθούν οι παίκτες τους νέους δύο που εισέβαλλαν σήμερα.

To φιλί του Μαρτίκα στην Ευρυδίκη και οι αντιδράσεις των Διάσημων

Η Ευρυδίκη δέχτηκε το κάλεσμά του και του χάρισε μια αγκαλιά, με τον Λιανό να σχηματίζει μια καρδούλα με τα χέρια του, αλλά ο Μαρτίκας, που αρχικά εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες του πως στενοχωρήθηκε που στη νίκη των Μπλε στον τελευταίο αγώνα είδε την Ευρυδίκη να βάζει τα κλάματα και πως ήθελε να την αγκαλιάσει, αφού έκανε την αγκαλιά μετά άρχισε να κατηγορεί τους Κόκκινους και την Ευρυδίκη για τη στάση που είχαν όταν οι Μαχητές έκαναν σερί ήττες και έχαναν τα έπαθλα φαγητού το ένα μετά το άλλο.

Τα πειράγματα του Γιώργου Τ. στις συμπαίκτριες του

Με ιδιαίτερα κέφια, ξημέρωσε το πρωινό στην καλύβα των Μαχητών, όπως βλέπουμε στο επεισόδιο του Σαββάτου, 5/3, στo Survivor. Οι παίκτες φαίνεται πως έχουν και πάλι ηθικό ακμαίο μετά τις συνεχόμενες νίκες τους, και πλέον είναι πιο χαλαροί και πειράζουν ο ένας τον άλλον χωρίς να υπάρχουν πια οι εντάσεις που είχαμε συνηθίσει, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους Κόκκινους.

Ο Γιώργος Τ. , θέλησε λοιπόν να "πειράξει" τις συμπαίκτριες του, Σοφιάννα και Ασημίνα, λέγοντας πως θεωρούσε πως ήταν ζευγάρι καθώς οι δύο τους είναι τόσο κοντά. Όλοι στην καλύβα, μαζί και τα κορίτσια γέλασαν, και συνέχισαν την πλάκα με την Ασημίνα να κάνει μία δήλωση για το δικό τη αγόρι.

Πράγματα, οι δύο μαχήτριες είναι πολύ κοντά και η φιλία τους φαίνεται πως στηρίζεται σε γερές βάσεις, καθώς έχουν δεθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι και υπερασπίζονται η μία την άλλη σε κάθε περίπτωση.

Θρίαμβος για τους Μαχητές - Σε απελπισία οι Διάσημοι

Άλλη μία νίκη έφεραν οι Μαχητές στην ομάδα τους, στο σημερινό αγώνισμα του Σαββάτου, 5/3 στο Survivor. Η ομάδα έχει πάρει τα πάνω της μετά από μία δύσκολη περίοδο που έχουν βιώσει σαν ομάδα, και όπως φαίνεται είναι δυνατή και "σαρώνει" τα πάντα.

Η είσοδος ωστόσο των νέων παικτών θα διατηρήσει αυτό το ωραίο κλίμα ή θα φέρει νέες ταραχές; Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε από τώρα καθώς θα φανεί στη συνέχεια.

Οι Διάσημοι, έχουν φανερά απελπιστεί με την πείνα, που είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα τους και στο να φέρουν νίκη, μιας και είναι πολύ αδύναμοι. Θα καταφέρουν να σπάσουν το σερί των Μαχητών;

Με δάκρυα σχεδόν στα μάτια, μίλησαν μετά την ήττα τους στο παιχνίδι επάθλου φαγητού, οι Διάσημοι. Η ομάδα τους είναι εμφανώς καταβεβλημένη και η ψυχολογία τους είναι στα τάρταρα μετά τις απανωτές τους ήττες.

«Στο δι***ο τώρα» - Η Σταυρούλα έβρισε όλη την ομάδα των Μαχητών

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε στην καλύβα των Μαχητών μιας και σε ανύποπτο χρόνο η Σταυρούλα έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες της, μάλλον επειδή προσπαθούσε να κοιμηθεί κι εκείνοι μιλούσαν.