Survivor 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ήρθε η ώρα του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σε έναν πολύ δύσκολο και αγώνα, που απαιτούσε συγκέντρωση, ταχύτητα, συνεργασία αλλά και καλό στόχο κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Κυριακής 6/3, στο Survivor. Όπως είχαμε ήδη αποκαλύψει ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήρθε από τους Μπλε.

Η ομάδα που τελικά έχασε, ήταν αυτή των Μπλέ, ενώ την ατομική ασυλία μεταξύ τους, την κέρδισε η Μέη. Μετά από την ήττα τους, συγκεντρώθηκαν στην παραλία μέχρι το συμβούλιο, και εκεί άρχισαν να σκέφτονται ποιον θα υποδείξουν προς αποχώρηση.

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου από την κάλπη αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας

Νίκησαν και το γιόρτασαν topless - Τα "καυτά" πλάνα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Σήμερα νίκησαν και έχουν το δικαίωμα να το γιορτάσουν όπως αυτοί επιθυμούν! Ευχάριστες στιγμές διαδραματίστηκαν στην παραλία των Κόκκινων, μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας, την Κυριακή 7/3, στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Εμφανώς χαρούμενοι και ανανεωμένοι, γύρισαν στην καλύβα τους με ανεβασμένη ψυχολογία, κάτι που τον τελευταίο καιρό τους έλειπε μιας και έχαναν πολλές συνεχόμενες εβδομάδες και η πείνα τους είχε καταβάλει. Τα κορίτσια λοιπόν, αποφάσισαν να γιορτάσουν κάνοντας βουτιές.

Η Κάτια έκανε την αρχή βουτώντας στα καταπράσινα νερά, και η Ευρυδίκη ακολουθεί με ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο, καθώς δεν φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της.