Survivor 5: Η απογοήτευση του Σπύρου Μαρτίκα - «Λυπάμαι για την στάση σου Ανδρέα μου...»

Τι έχει συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η απογοήτευση του Σπύρου Μαρτίκα - «Λυπάμαι για την στάση σου Ανδρέα μου...»

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι, στο Survivor 5, από τους Μαχήτές ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης βγήκε ο παίκτης με τα χαμηλότερα στατιστικά. Ο ίδιος, στο αποψινό 7/3 επεισόδιο, θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τα όσα είπε ο Aνδρέας Ματθαιακάκης, με τον οποίο θεωρούσε πως ήταν πολύ κοντά, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5

«Κατά την εξέλιξη της διαδικασίας του συβουλίου προς δική μου έκπληξη άκουσα τον ανδρέα να λέει ότι μόνο ο Σάββας και η Μαίη είναι ειλικρινείς άνθρωποι και οι μόνοι που στέκονται δίπλα του, είναι οι μόνοι που είναι αληθινοί, είναι οι μόνοι που εμπιστεύεται, είναι οι μόνοι άνθρωποι που στηρίζει. Ανδρέα μου κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί, κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις.

Κάθε βράδυ σε σκουντάω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο, έχεις εφιάλτες ή έχεις άσχημα όνειρα όπως λες. Ανδρέα μου λυπάμει για όσα άκουσα στο συμβούλιο εχθές, λυπάμαι για την στάση σου αυτή και λυπάμαι που δεν με συμπεριέλαβες στους ανθρώπους αυτούς που ίσως να είμαι και ο μοναδικός που να σε έχει βοηθήσει και να σε έχει στηρίξει τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πήγαν να πλακωθούν Καραγκούνιας και Μαρτίκας

Φαίνεται πως στον πόλεμο, τον έρωτα και... το Survivor, όλα επιτρέπονται. Η πείνα έχει καταβάλει άπαντες, μαζί με τις υπόλοιπες δύσκολες συνθήκες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να σημειώνονται περιστατικά, που υπό κανονικές προϋποθέσεις δε θα υπήρχε περίπτωση να τα δούμε.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, είτε μεταξύ τους είτε στις ίδιες τους τις τάξεις. Κάθε περιστατικό μπορεί να γίνει αφορμή για ένα μεγάλο καβγά, που θα κάνει ακόμη πιο «βαριά» την κατάσταση, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν τώρα τους πιο μεγάλους αγώνες για την επιβίωσή τους.

Για την κόκκινη ομάδα, μάλιστα, η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη, που και μια νίκη στα «παιχνίδια της Καραϊβικής» μπορεί να βοηθήσει. Αυτό έγινε και την Πέμπτη (3/3), όταν στο κουίζ της εβδομάδας νίκησαν και απόλαυσε κάθε παίκτης από 20 λουκουμάδες, παίρνοντας μια ανάσα για το επόμενο έπαθλο φαγητού, στο οποίο παρεμπιπτόντως γνωρίζουμε ήδη τον νικητή -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το επεισόδιο-.

Ένα άλλο περιστατικό, όμως, «αμαύρωσε» το όμορφο κλίμα στα «παιχνίδια της Καραϊβικής», φέρνοντας τις δύο ομάδες στο όριο της σωματικής βίας. Η μπλε ομάδα δεν ήθελε να χάσει το έπαθλο, αλλά αναγκάστηκε να γυρίσει άπραγη στην καλύβα. Τότε, προκειμένου να προκαλέσει ένταση στους Διάσημους, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε με έναν απαξιωτικό τρόπο, ως προς το έπαθλο που μόλις είχαν κερδίσει.

Συγκεκριμένα... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr