Survivor 5: ''Λύγισε'' ο Άρης Σοϊλέδης με το μήνυμα της Μαρίας Αντώνα - «Ετοίμασε τον γάμο μας...»

Τα τρυφερά λόγια που αντάλλαξαν

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Λύγισε'' ο Άρης Σοϊλέδης με το μήνυμα της Μαρίας Αντώνα - «Ετοίμασε τον γάμο μας...»

Το αποψινό 8/3 έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5 κέρδισαν οι Διάσημοι, οι οποίοι μπόρεσαν να ανταλλάξουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο με φίλους και συντρόφους. Το κλίμα ήταν αρκετά συγκινητικό ενώ ακόμα δεν έλειψαν και τα γέλια, καθώς οι παίκτες φαίνεται να έχουν ξεχάσει πως είναι να κρατάς ένα κινητό και να συνομιλείς.

Ο Άρης Σοϊλέδης είχε για άλλη μια φορά την τύχη να συνομιλήσει με την γυναίκα της ζωής του, Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους αντάλλαξαν πολλά λόγια αγάπης, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να της ζητάει να ετοιμάσει τον γάμο τους όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί, ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν γυρίσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η συνομιλία του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά και τα σχέδια για τον γάμο τους στο Survivor 5

Οι φωτογραφίες με τα «παιδιά» της Μαρίας Αντωνά με τον Σοιλέδη

Η Μαρία Αντωνά έχει μείνει πίσω στην Ελλάδα και περιμένει αγωνιωδώς να γυρίσει πίσω ο αγαπημένος της Άρης Σοιλέδης. Αν και γίνονται συζητήσεις μήπως δούμε και την δημοσιογράφο στο Survivor 5, εκείνη για όσο θα είναι εδώ κάνει τα πάντα για να κρατάει κοντά της τον Άρη.

Η σχέση τους είναι σε μια πολύ καλή φάση και ο μελλοντικός γάμος και τα παιδιά είναι κάτι, που δε θα μας ξενίσει καθόλου. Είναι έτοιμοι για όλα τα επόμενα βήματα και μιας και αυτό συζητιέται έντονα τελευταία, η Αντώνα θέλησε να τρολάρει λίγο το γεγονός.

Έτσι λοιπόν ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε αγκαλιά με το αγόρι της και δύο παπάκια, τα οποία ονόμασε χιουμοριστικά ως τα πρώτα παιδιά της.

Αντωνά - Σοιλέδης

Αντωνά - Σοιλέδης