Ένα βήμα πριν μπει στο Survivor 5 η Μαρία Αντωνά; Η αποκάλυψη που έκανε στα social media

Η αναφορά της στον Άρη Σοϊλέδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένα βήμα πριν μπει στο Survivor 5 η Μαρία Αντωνά; Η αποκάλυψη που έκανε στα social media

Ένα από τα φετινά φαβορί του Survivor 5 είναι αναντίρρητα ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο παιχνίδι, κέρδισε όλες τις εντυπώσεις.

Ο ίδιος φαίνεται ωστόσο ότι πέρα από καλό αγωνιστικός, έχει και μια αρκετά δυνατή προσωπικότητα, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο Άρης συχνά πυκνά αναφέρεται στην επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, την οποία αποκάλυψε πως πρόκειται να παντρευτεί, με το που γυρίσει Ελλάδα.

Πολλές όμως είναι και οι αναφορές που έχει κάνει και η ίδια η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός για τον αγαπημένο της, με την υποστήριξή της προς το πρόσωπό του να είναι τεράστια.

Μάλιστα, η Μαρία μέσα από μερικά stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε ότι περιμένει πως και πως τηλέφωνο από την παραγωγή προκειμένου να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να δει τον Άρη.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για το αν θα πάει στο Survivor 5

«Ο καθένας κάνει το δικό του deal...» - Η Μαρία Αντωνά «έσπασε» τη σιωπή της για την αμοιβή του Σοϊλέδη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (22/2) η Μαρία Αντωνά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5, ενώ απάντησε και στις φήμες για τα χρήματα που παίρνει.

H Μαρία Αντωνά μίλησε και για τα σχόλια που έχει δεχθεί ο αγαπημένος της επειδή γνωρίζει έξω από το παιχνίδι τον Σάκη Αρσενίου, ενώ σχολίασε και το ξέσπασμά του στο (21/2) επεισόδιο.

«Γνώριζε τον Σάκη και τη Ναυσικά. Λογικό είναι να συμβαίνει. Αυτό γίνεται και στην ομάδα των Μαχητών. Δεν ευθύνεται κάποιος παίκτης, η παραγωγή κάνει το casting» είπε για το γεγονός ότι ο σύντροφός της γνώριζε από πριν κάποιους συμπαίκτες του.

Έχουμε δει κάποιες καταστάσεις όπου όλοι χάνουν την υπομονή τους και το κουράγιο τους. Ο Άρης διαχειρίστηκε καλύτερα το ξέσπασμα της Βρισηίδας. Βλέπω ένα παιδί ότι είναι δίκαιο και σκέφτεται ομαδικά ακόμα και τώρα που έχει ασυλία.

Του στάθηκα πολύ στις δυσκολίες του. Όταν με έναν άνθρωπο είστε μαζί είστε και στα δύσκολα. Μου λείπει. Η απόδειξη της αγάπης του βρίσκεται στο σώμα του.

Είναι λίγο υπερβολές τα ποσά που ακούγονται. Ο καθένας κάνει το δικό του deal. O Άρης έχει πάει εκεί για τη σχέση μας, το έχει πει», είπε χαρακτηρισττικά η Μαρία Αντωνά.