Survivor 5 - spoiler 9/3: Οριστικότατο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - spoiler 9/3: Οριστικότατο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Επεισόδιο αποχώρησης απόψε Τετάρτη 9/3 στο Survivor 5 και εμείς σας έχουμε το όνομα του παίκτη που με το που ακούσει το όνομα του στο συμβούλιο του νησιού, θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Όπως θα παρακολουθήσαμε στο trailer, οι μαχητές πέραν του ότι είναι αφάγωτοι και πρέπει να τρέξουν ξανά απόψε, θα αποχαιρετήσουν κι έναν συμπαίκτη τους. Υπενθυμίζουμε πως οι προτεινόμενοι από την ομάδα τους είναι τρεις αν κι εμείς γνωρίζουμε από εχθές, ωστόσο τώρα το επιβεβαιώσαμε κατά 100%.

Σε χειρότερη κατάσταση ψυχολογικά, από την παραλία των Μπλε, βρίσκεται όμως η Σταυρούλα μετά τον τσακωμό της με την Ασημίνα η οποία την ξεμπρόστιασε. Είναι ένα βήμα πριν σπάσει με όλα αυτά που συμβαίνουν στην καλύβα, με τους συμπαίκτες της.

Όσον αφορά ωστόσο το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, και ποιος κερδίζει σήμερα το γνωρίζουμε ήδη!

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor 5

Μπορεί Διάσημοι και Μαχητές να πάνε στο συμβούλιο του νησιού σαν θεατές, ωστόσο Σπύρο Μαρτίκα, Σάββα Κάλφα και Σταυρούλα Χρυσαειδή θα πάνε με δάδες στα χέρια. Ποιος από τους 3 θα πρέπει μα γυρίσει στο σπίτι του;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του Σάββα Κάλφα! Ναι καλά διαβάσατε! Μπορεί να περιμέναμε όλοι να φύγει η Σταυρούλα, ωστόσο, όπως φαίνεται οι κωλοτούμπες του παίκτη και οι εντάσεις που έχει δημιουργήσει του άνοιξαν την πόρτα της εξόδου...

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 5 Σάββας Κάλφας αποχώρηση