Survivor 5 trailer 9/3: Με δάκρυα στα μάτια - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 9/3: Με δάκρυα στα μάτια - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Η Survivor εβδομάδα κλείνει σιγά σιγά τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι. Απόψε 9/3 θα παρακολουθήσουμε τον τελευταίο στίβο μάχης με έπαθλο φαγητό, αφού αύριο παρά το γεγονός πως έχει νέο επεισόδιο θα δούμε τους παίκτες απλά να παίζουν τα παιχνίδια της Καραϊβικής.

Οι διάσημοι είναι αήττητοι μέχρι στιγμής και η ψυχολογία τους πολύ ανεβασμένη. Στο χθεσινό 8/3 επεισόδιο κατάφεραν και αντάλλαξαν μηνύματα και με τους δικούς τους ανθρώπους αφού κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας (δείτε τι είπε ο Σοϊλέδης στην Αντωνά για τον μελλοντικό τους γάμο), πως να μην είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά λοιπόν;

Από την άλλη οι μαχητές πέραν του ότι είναι αφάγωτοι και πρέπει να τρέξουν ξανά απόψε, θα αποχαιρετήσουν κι έναν συμπαίκτη τους. Υπενθυμίζουμε πως οι προτεινόμενοι από την ομάδα τους είναι τρεις αν κι εμείς γνωρίζουμε από εχθές ποιος έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ το spoil).

Σε χειρότερη κατάσταση ψυχολογικά, από την παραλία των Μπλε, βρίσκεται όμως η Σταυρούλα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer. Είναι ένα βήμα πριν σπάσει με όλα αυτά που συμβαίνουν στην καλύβα, με τους συμπαίκτες της. Όσον αφορά αυτό θα επιστρέψω με αποκλειστικό ρεπορτάζ. Έχω μάθει πραγματάκια διάφορα από τον άνθρωπό μου στον Άγιο Δομίνικο.

Έμαθα και ποιος κερδίζει απόψε (δείτε εδώ), κλασικά.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils