Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Μαχητές ή Διάσημοι έφαγαν τα λαχταριστά σουβλάκια;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Στραβά ξεκίνησε η εβδομάδα για τους Διάσημους στο αποψινό 12/3 επεισόδιο του Survivor 5, αφού δεν κατάφεραν μετά από ένα σερί νικών την προηγούμενη εβδομάδα να φέρουν ξανά την νίκη στην καλύβα τους και να γευτούν τα λαχταριστά σουβλάκια που είχε ετοιμάσει η παραγωγή για εκείνους.

Οι Μαχητές λοιπόν ήταν αυτοί που κέρδισαν το σημερινό έπαθλο φαγητού, μετά από έναν απίστευτα απαιτητικό στίβο μάχης, επιβεβαιώνοντας έτσι το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί, με τον τελικό πόντο να το φέρνει η Σοφιάννα Αβραμάκη έναντι της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο σύντομα στο ριάλιτι επιβίωσης

Χαμός επικρατεί πίσω από τις κάμερες του Survivor 5 με του Μαχητές, καθώς λόγω του ότι τα αγωνίσματα έχουν αλλάξει και παίζουν πρώτα γυναίκες μετά άνδρες, παρόλο που έχουν πάρει περισσότερες νίκες, καταλήγουν να χάνουν τα παιχνίδια. Για το λόγο αυτό οι Μπλε κάνουν έντονες διαμαρτυρίες στην παραγωγή.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό και τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη, ειδοποιήθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να μπει στο παιχνίδι.

Όπως ειπώθηκε, ο Ατζούν θα τους ανακοινώσει τις αλλαγές που θα γίνουν! Αρχικά θα μπουν δυο νέοι παίκτες οι οποίοι θα είναι και οι τελευταίοι (δείτε τον έναν από τους δυο), στη συνέχεια θα γίνει μείξη των ομάδων, ενώ έρχονται και τεράστια έπαθλα.