Σούσουρο με την ολόγυμνη ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πριν μπει στο Survivor 5

Προκάλεσε "εγκεφαλικά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με την ολόγυμνη ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πριν μπει στο Survivor 5

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει αρκετά καθώς την βλέπουμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ή κοινώς «Survivor 5» όπου μέχρι στιγμής σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως έχουμε δει η ίδια επιλέγει να λέει τα πράγματα όπως έχουν μια και πριν από λίγες ημέρες την είδαμε να "δίνει" στεγνά δυο συμπαίκτες της αναφορικά με την προσωπική τους ζωή. Από την άλλη ωστόσο, η ίδια πριν μπει στο ριάλιτι ήταν αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της άρεσε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, μια φωτογραφία η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζει την ίδια να ποζάρει ολόγυμνη ενώ έχει γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της πως: «Ό,τι δεν βλέπει ο ήλιος μαραίνεται. Εμένα με βλέπει και ανθίζω... λουλουδάκια».

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου λίγο πριν μπει στο Survivor 5

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Survivor 5

Τα "καυτά" πλάνα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 5

Σήμερα νίκησαν και έχουν το δικαίωμα να το γιορτάσουν όπως αυτοί επιθυμούν! Ευχάριστες στιγμές διαδραματίστηκαν στην παραλία των Κόκκινων, μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας, την Κυριακή 7/3, στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Εμφανώς χαρούμενοι και ανανεωμένοι, γύρισαν στην καλύβα τους με ανεβασμένη ψυχολογία, κάτι που τον τελευταίο καιρό τους έλειπε μιας και έχαναν πολλές συνεχόμενες εβδομάδες και η πείνα τους είχε καταβάλει. Τα κορίτσια λοιπόν, αποφάσισαν να γιορτάσουν κάνοντας βουτιές.

Η Κάτια έκανε την αρχή βουτώντας στα καταπράσινα νερά, και η Ευρυδίκη ακολουθεί με ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο, καθώς δεν φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της.