Survivor 5 trailer 14/3: Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια - Έχασε την μπάλα ο Λιανός στο συμβούλιο

Ξέφυγαν κατά πολύ τα πράγματα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 14/3: Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια - Έχασε την μπάλα ο Λιανός στο συμβούλιο

Άσχημες καταστάσεις διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή η εβδομάδα για το Survivor θα είναι άκρως ανατρεπτική καθώς οι νίκες θα μοιραστούν, έχουν ήδη μοιραστεί βασικά κι έτσι θα συνεχίσουν όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Το Σάββατο οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο και να φάνε, αλλά την Κυριακή έχασαν έναν πολύτιμο αγώνα, αυτό της πρώτης ασυλίας, με αποτέλεσμα να πρέπει να ρίξουν στον τάκο έναν τους συμπαίκτη. Η επιλογή όπως φάνηκε - για όλους - ήταν πολύ εύκολη αφού ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κατά ψηφίστηκε από την ομάδα (δείτε εδώ ποιος είναι).

Απόψε 14/3 θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα κι ενώ ξέρουμε ήδη ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ) θα υπάρξουν εκπλήξεις στο συμβούλιο του νησιού. Ο Τάκης από την ομάδα των Διάσημων θα βρεθεί πάλι στο επίκεντρο, θα κατηγορηθεί για πολύ άσχημα πράγματα από την ομάδα του και θα χάσει τον έλεγχο.

Υπενθυμίζουμε πως από τότε που μπήκε ο Τάκης στους Κόκκινους έχει γίνει Βαλάντης νούμερο 2. Όλοι του επιτίθενται, με όλους μαλώνει... Ποιος φταίει κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει 100%. Μην ξεχνάμε πως οι παίκτες εκεί περνούν 24ωρες το 24ωρο κι εμείς βλέπουμε στους δέκτες ούτε τα μισά! Τέλος πάντων... αυτή είναι άλλη κουβέντα αλλά εμείς έχουμε να πούμε... όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά σίγουρα...

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δεν λένε; Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω trailer και θα τα καταλάβετε όλα...

UPDATE: Δείτε εδώ τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils