Survivor 5: Μελαχρινή καλλονή - Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Στάθη Σχίζα και μητέρα του παιδιού του

Άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Μελαχρινή καλλονή - Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Στάθη Σχίζα και μητέρα του παιδιού του

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νέος παίκτης που έχει μπει εδώ και λίγο καιρό στο Survivor 5 και έχει ήδη καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα των Διάσημων με τις αποκαλύψεις του (δείτε εδώ τι συνέβη στον καυγά του με τον Σπύρο Μαρτίκα).

Το όνομα του Στάθη Σχίζα είχε απασχολήσει πριν από λίγο καιρό τα μέσα καθώς είχε ακουστεί έντονα πως βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κάτι που βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από καμία από τις δύο πλευρές.

Ο νεαρός επιχειρηματίας του Survivor 5 από την πρώτη μέρα που μπήκε μίλησε για το παιδάκι του, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του. Το κοριτσάκι του, το απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Άννα Μαρία Κατσαρού.

Με μία βόλτα που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει απίστευτη λατρεία στην κόρη της. Μάλιστα έχει ανεβάσει και αρκετές φωτογραφίες μαζί με τη μικρή της στα social media.

Φωτογραφίες της πρώην του Στάθη Σχίζα, Άννας Μαρίας Κατσαρού

Στάθης Σχίζας παιδί
Άννα Μαρία Κατσαρού Στάθης Σχίζας
Στάθης Σχίζας πρώην
Άννα Μαρία Κατσαρού παιδί

To σπίτι του Στάθη Σχίζα

Φωτιά έχει βάλει ο Στάθης Σχίζας με την είσοδο του στο Survivor 5 καθώς από την πρώτη κιόλας ημέρα ξεχώρισε για το πολύ γυμνασμένο σώμα του αλλά και για την συνολική ομορφιά του. Ο παίκτης μπορεί να εντάχθηκε στην ομάδα των διάσημων, ωστόσο πολλά δεν γνωρίζουμε για τον ίδιο.

O επιχειρηματίας είναι μπαμπάς μιας 8χρονης κόρης για την οποία μίλησε από τα πρώτα του λεπτά στο παιχνίδι. Βλέπουμε πως προτιμάει να προστατεύει την εικόνα της, καθώς δεν ανεβάζει πολλές φωτογραφίες μαζί της. Αυτές που επικρατούν είναι με την γυμναστική που ακολουθεί και λόγω αυτής έχει τους κοιλιακούς, που πολλές γυναίκες βλέπουν και λιώνουν.

Το σπίτι του αποτελεί επίσης κομμάτι πολλών posts του, καθώς συχνά πόζαρε στον μεγάλο, μαύρο και άνετο καναπέ του. Ο επιχειρηματίας διατηρεί μια μίνιμαλ μεζονέτα, με ανοιχτούς τόνους στο σύνολο με μερικά φυτά εσωτερικού χώρου, να δίνουν μια ευχάριστη αύρα.