Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος στηρίζει δημόσια τον Σπύρο Μαρτίκα - «Μυαλό δεν βάζετε μαχητούδια...»

Η ανάρτηση στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος στηρίζει δημόσια τον Σπύρο Μαρτίκα - «Μυαλό δεν βάζετε μαχητούδια...»

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το αποψινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 5, ο Τριαντάφυλλος πήρε θέση ανοιχτά και δημόσια, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram υπέρ του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι -.

H ανάρτηση του Τριαντάφυλλου στο Instagram για τον Σπύρο Μαρτίκα και το Survivor 5

«Πετσόκομμα από Μαρτίκα. Τους τα λέει στα ίσα. Μαχητούδια πάλι δώστε Μαρτίκα και θα μένει έαω το τέλος. Μυαλό δεν βάζετε μάλλον, είδατε τα περσινά πιστολίδια. Τελικά όποιος λέει αλήθεια τον λένε ηθοποιό και σόουμαν;;;; Έτσι είναι αυτά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος στηρίζει δημόσια τον Σπύρο Μαρτίκα - «Μυαλό δεν βάζετε...»

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για την επικοινωνία της με τον Τριαντάφυλλο

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Παρασκευή 18/2, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την ''κόντρα'' του με τον Τριαντάφυλλο, εξαιτίας των αιχμηρών δηλώσεων που είχε κάνει ο ίδιος για τον δημοσιογράφο. Η Ιωάννα Μαλέσκου, τότε, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία που είχε από την επικοινωνία της με τον τραγουδιστή και το έντονο ύφος που είχε στα μηνύματα που της έστειλε.

«Μίλησα με τον Τριαντάφυλλο όσο ήμουν και στο αεροπλάνο και τα΄ χω και γραπτά αυτά να σας τη δείξω. Μου είπε γιατί ρε φιλαράκι τα έλεγες αυτά για μένα», είπε ο Λάμπρος Κωνστνατάρας, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντάει:

«Σου τα είπε με ωραίο τόνο; Εμένα όταν επικοινώνησε με γραπτό μήνυμα ο Τριαντάφυλλος δεν ήταν και τόσο γλυκός θα έλεγα. Ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα γιατί εγώ είχα ξεχάσει και δεν θυμόμουν τις αναρτήσεις και γενικά αναρτήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Αλίμονο αν θυμάμαι όλες τις αναρτήσεις όλου του κόσμου για τους παίκτες του Survivor. Με πυροβόλησε αρχικά με μήνυμά του ο Τριαντάφυλλος. Του απάντησα του ανθρώπου όλα καλά και το λήξαμε».