Survivor 5: Βούρκωσε ο Στάθης Σχίζας - Το συγκινητικό βίντεο που έλαβε από την κόρη του

Είναι ολόιδιοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Βούρκωσε ο Στάθης Σχίζας - Το συγκινητικό βίντεο που έλαβε από την κόρη του

Ο Στάθης Σχίζας, έπειτα από το συγκλονιστικό σκηνικό με τον Τάκη, ήταν ο πρώτος που είδε τα κοντινά του πρόσωπα στο σημερινό (22/3) έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5. Η κόρη του έστειλε το πιο συγκινητικό βίντεο, λέγοντας του πως είναι ο καλύτερος και πως τον αγαπά πολύ.

Ο ίδιος βούρκωσε στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων, ενώ οι συμπαίκτες του σχολίαζαν την ομοιότητά τους και τόνιζαν συνεχώς πως είναι ολόιδιοι.

Το βίντεο της κόρης του Στάθη Σχίζα στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5

Η φωτογραφία που ''καίει'' τη σχέση της Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα

Είναι γεγονός πως από την στιγμή που είδαμε την άφιξη του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5, ξέσπασε ένας τεράστιος χαμός όχι μόνο για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά και για το αν τελικά είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ίδιο το μοντέλο αν και κάνει γνωστή τη γνωριμία τους, ταυτόχρονα δηλώνει επίμονα πως δε θέλει να αναφερθεί καθόλου στα προσωπικά της, συνεπώς και στο όνομα του Στάθη. Εμείς ωστόσο μετά από αρκετή προσπάθεια και ερεύνα θέλαμε να φωτίσουμε την είδηση και φυσικά να καταλήξουμε πως δεν είναι φιλική η σχέση, γιατί σε κάθε περίπτωση ταιριάζουν πολύ μαζί.

Ένα insta story που παίκτη πριν μπει στο reality επιβίωσης, με το οποίο μας έδειχνε το πρωινό, που έπαιρνε στο κρεβάτι φανερώνει για τους πολύ παρατηρητικούς, το πόδι της Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα βλέπουμε το τατουάζ της με τον σταυρό στον αστράγαλο. Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σύνδεση.

Σχίζας - Παναγιώταρου