Survivor 5: "Να σταματήσεις να είσαι προκλητικά αγενής" - Σοϊλέδης και Μαρτικάς κατά της Ασημίνας

Έβαλε τα κλάματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Μόλις τελείωσε ο σημερινός (23/3) αγώνας επάθλου του Survivor 5, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να συμβουλεύσει την Ασημίνα για το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, όπου η Ασημίνα έφυγε φωνάζοντας βρισιές.

Ο ίδιος της ζήτησε να είναι πιο προσεκτική και να σταματήσει να είναι αγενής, ενώ τον λόγο πήρε και ο Μαρτίκας που ανέφερε πως έχει βιώσει την αγένεια της Ασημίνας σε έντονο βαθμό και θεωρεί πως είναι κρίμα για την ηλικία της να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, της ζήτησε να τιμήσει το εθνόσημο που φοράει όταν εκπροσωπεί την χώρα μας στους αγώνες ποδοσφαίρου της.

Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να συγκρατηθε καιι έβαλε τα κλάματα. Ο Γιώργος Λιανός, όμως, σταμάτησε την συζήτηση, η οποία σίγουρα θα συνεχιστεί στο συμβούλιο.

Survivor 5: Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Μαρτίκας μιλάνε για την αγένεια της Ασημίνας και η αντίδρασή της

Νωρίτερα έφυγε με λυγμούς απ' το αγώνισμα και η Ευρυδίκη - Τι συνέβη;

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία δεν υπολογίζει καθόλου ως συμπαίκτρια ο Καραγκούνιας, έχασε τον πόντο την ώρα που ήταν αντίπαλη με την Τζο και μόλις τελείωσε έφυγε στην άκρη μόνη της και έβαλε τα κλάματα.

Η ίδια τις περισσότερες φορές φέρνει αναπάντεχες νίκες στην ομάδα της και αυτή τη φορά που δεν τα κατάφερε ξέσπασε, καθώς όπως πολλές φορές έχει δηλώσει πεινάει και θέλει να κερδίσει το σημερινό (23/3) έπαθλο του Survivor 5 οπωσδήποτε. Στο πλευρό της έτρεξε αμέσως η Βρισηίδα, αλλά εκείνη επέμενε πως θέλει να μείνει μόνη της.