Survivor 5: «Έχει τελειώσει για μένα» - Οριστικό τέλος στη φιλία Ασημίνας και Σοφιάννας

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Έχει τελειώσει για μένα» - Οριστικό τέλος στη φιλία Ασημίνας και Σοφιάννας

Ύστερα από το επεισόδιο μεταξύ Ασημίνας και Σοϊλέδη, το οποίο σχολιάστηκε και στο τέλος του αγώνα και έκανε την Ασημίνα να κλάψει, ακολούθησαν συζητήσεις μεταξύ των παικτών και ο τρόπος που η Σοφιάννα αντιμετώπισε την "πρώην" φίλη της την στεναχώρησε ιδιαίτερα και την θύμωσε τόσο, ώστε να την φτάσει να δώσει οριστικό τέλος στην σχέση τους.

Η Ασημίνα είπε χαρακτηριστικά: "Για μένα η Σοφιάννα delete". Η Σοφιάννα από την άλλη, έκρινε την πρώτη ως ανώριμη για την αγένειά της και θεωρεί πως μάλλον δεν είχε καταλάβει τον πραγματικό της εαυτό τόσο καιρό.

Delete για Σοφιάννα και Ασημίνα στο Survivor 5

"Άντε γ@@ου!" - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Ασημίνα

Κατά τη διάρκεια του σημερινού (23/3) αγωνίσματος του Survivor 5, η Ασημίνα αρπάχτηκε με τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα η πρώτη θύμωσε τόσο πολύ που ξέχασε τις κάμερες και ότι ξέρει τόσο καιρό για την ευγενή άμιλλα μεταξύ αντιπάλων και έβρισε πολύ άσχημα.

Ο Άρης, ο οποίος φαίνεται να είναι στην τελική πεντάδα, της απάντησε ψύχραιμα να προσέχει τον τρόπο που μιλάει και συνέχισαν το παιχνίδι αφήνοντας πίσω τους το θερμό επεισόδιο...προς το παρόν τουλάχιστον.

Το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Σοϊλέδη και Ασημίνα στο Survivor 5