Survivor 5: "Off camera μου λέει ότι με αγαπάει" - Η Ασημίνα "καρφώνει" την Σοφιάννα

Ο Κατσαούνης παίρνει θέση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Στο συμβούλιο του σημερινού (23/3) επεισοδίου του Survivor 5, η Ασημίνα, η οποία στο τέλος του αγώνα κατηγορήθηκε για την αγένειά της, πήρε τον λόγο και ανέφερε πως νιώθει ότι η ομάδα των μπλε προσπαθεί συνεχώς να της προσάψει λάθη.

Επενέβη και ο Κατσαούνης ο οποίος δήλωσε ότι σε όλο αυτό ευθύνεται και η Σοφιάννα, η οποία, κατά την γνώμη του, έκανε παρέα τόσο καιρό με την Ασημίνα για προσωπικό της συμφέρον, ώστε να μην ψηφίζεται από την ομάδα και το κοινό.

Η Ασημίνα επιβεβαίωσε ότι ο Κατσαούνης της είχε προειδοποιήσει να προσέχει την "φίλη" της και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Σοφιάννα εκτός κάμερας έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά και προσπαθεί να έρθει κοντά της και της δείχνει την αγάπη της.

Τα λόγια της Ασημίνας για τη Σοφιάννα στο Survivor 5

«Έχει τελειώσει για μένα» - Οριστικό τέλος στη φιλία Ασημίνας και Σοφιάννας

Ύστερα από το επεισόδιο μεταξύ Ασημίνας και Σοϊλέδη, το οποίο σχολιάστηκε και στο τέλος του αγώνα και έκανε την Ασημίνα να κλάψει, ακολούθησαν συζητήσεις μεταξύ των παικτών και ο τρόπος που η Σοφιάννα αντιμετώπισε την "πρώην" φίλη της την στεναχώρησε ιδιαίτερα και την θύμωσε τόσο, ώστε να την φτάσει να δώσει οριστικό τέλος στην σχέση τους.

Η Ασημίνα είπε χαρακτηριστικά: "Για μένα η Σοφιάννα delete". Η Σοφιάννα από την άλλη, έκρινε την πρώτη ως ανώριμη για την αγένειά της και θεωρεί πως μάλλον δεν είχε καταλάβει τον πραγματικό της εαυτό τόσο καιρό.