Survivor 5: Αγανακτισμένη η Ναυσικά - «Ο Τάκης είναι κλόουν»

Ξέσπασε μετά τα τελευταία γεγονότα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αγανακτισμένη η Ναυσικά - «Ο Τάκης είναι κλόουν»

Μετά την ήττα τους στο αγώνισμα επάθλου του Survivor 5, οι Κόκκινοι συγκεντρώθηκαν στην παραλία και συζήτησαν όλα αυτά που πήγαν λάθος, με τη Ναυσικά και τη Μυριέλλα να βάζουν στο στόχαστρο τον Τάκη Καραγκούνια.

Το ξέσπασμα των δύο κοριτσιών ήρθε με αφορμή τα αυστηρά λόγια του Τάκη πριν την έναρξη του αγωνίσματος προς τη Μυριέλλα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το ξέσπασμα της Ναυσικάς για τον Τάκη στο Survivor 5

«Δεν νιώθω κακιά αν πω πλέον ότι ο Τάκης είναι ο κλόουν του Survivor. Έχω ξαναπεί ότι είναι υποκριτής και αλλάζει αυτά που λέει και κάνει μέσα σε 1 δευτερόλεπτο», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά.

Ο Τάκης επιτέθηκε και στον Σοϊλέδη

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα του Survivor 5 μόλις ξεκίνησε το σημερινό (23/3) επεισόδιο και ήδη άρχισε το κράξιμο.

Από την στιγμή που η ομάδα του τον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση ο ίδιος δυσαρεστήθηκε πολύ και έριξε το φταίξιμο στο Άρη Σοϊλέδη, καθώς πιστεύει ότι αυτός έπεισε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.

Παρόλο που ο δεύτερος του εξήγησε πολλές φορές, ακόμη και στα αγγλικά, γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα, ο μισθοφόρος τον έκραξε ξανά λέγοντας πως η στρατηγική του δεν έχει νόημα, ενώ δεν άφησε απέξω και τον Μαρτίκα για τον οποίο ανέφερε πως "γλείφει" τον Άρη και τον ακολουθεί πιστά, κάτι που το θεωρεί τραγικό.

«Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, με είχαν πλημμυρίσει οι σκέψεις μου. Πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Δεν θέλω να σκέπτομαι καν ότι είναι οι τελευταίες μου ώρες, ίσως και στιγμές, στο νησί. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ αδικημένο. Έχω υποστεί ένα σούπερ άδικο. Όλοι οι συμπαίκτες μου εδώ, ακόμα και ο Άρης Σοϊλέδης που με πρότεινε, μου λένε ότι δεν θα φύγω και θα φύγει κάποιος άλλος και να μην ανησυχώ.

Να τη βράσω την στρατηγική του Άρη Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα. Γιατί αυτοί ήταν οι υπαίτιοι. Ο Σπύρος τον γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, του κουβαλάει μέχρι και την τσάντα. Ο Άρης είναι σίγουρο ότι δεν με θέλει στο παιχνίδι πλέον διότι δεν του κάνω κ…τουμπες και χαρούλες», είπε χαρακτηριστικά.