3 άνδρες και 1 γυναίκα - Οι νέοι παίκτες που θα φέρουν μεγάλους τσακωμούς στο Survivor 5

Ειδικά ο ένας θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
3 άνδρες και 1 γυναίκα - Οι νέοι παίκτες που θα φέρουν μεγάλους τσακωμούς στο Survivor 5

Μπορεί η ένωση στο Survivor της Τουρκίας να έχει πραγματοποιηθεί, ωστόσο στο ελληνικό βρισκόμαστε ακόμη στη φάση που μπαίνουν νέοι παίκτες στο ριάλιτι. Μάλιστα, τα ονόματα τους ανακοινώθηκαν στην εκπομπή Open Weekend.

Οι νέοι παίκτες είναι 4 και συγκεκριμένα 3 άνδρες και 1 γυναίκες! Τους ενός το όνομα είχε αποκαλυφθεί εδώ και αρκετές ημέρες, όμως των υπολοίπων ούτε που μας είχε περάσει από το μυαλό.

Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor 5

Πρόκειται για το μοντέλο, Νίκο Αντωνόπουλο, τον χορευτή Νίκο Γιάννη, την προπονήτρια ποδοσφαίρου Στέλλα Ανδρεάδου, αλλά και τον γνωστό make up & hair artist, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Απόψε όμως, λίγο πριν μπουν στο παιχνίδι θα γίνει χαμός! Γνωρίζουμε ήδη ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου!

Αποχωρεί οικειοθελώς παίκτης των Μαχητών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τους παίκτες να αποχωρούν και το ριάλιτι να βαδίζει προς την τελική του ευθεία.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί τα έχει βρει ιδιαίτερα σκούρα και δεν μπορεί να πιστέψει πως στο καλό τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν τόσο πολύ, παρότι τους δύο πρώτους μήνες σάρωνε και περνούσε μέχρι και τον Σασμό. Πλέον όχι μόνο τον Σασμό δεν πλησιάζει αλλά βαδίζει ολοταχώς για μονοψήφια νούμερα, θυμίζοντας Survivor Ελλάδα Τουρκίας που το έβλεπαν μόνο οι συγγενείς των παικτών.

Φυσικά σ' αυτό υπάρχει λογική αφού τα πολλά στημένα σκηνικά από τον Ατζούν έχουν εξοργίσει τον κόσμο, ο οποίος και έχει γυρίσει την πλάτη στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Χτες λοιπόν είδαμε τον Ανδρέα να αποχωρεί, λίγες μέρες μετά την αλλαγή των ομάδων και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και μ' άλλον παίκτη, αλλά αυτή την φορά με οικειοθελή αποχώρηση.

Λίγες ώρες μετά... διαβάστε την συνέχεια εδώ.