Survivor 5 - spoiler 26/3: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 26/3: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Απόψε το βράδυ, Σάββατο 26/3 το Survivor 5 επιστρέφει! Νέοι Διάσημοι και νέοι Μαχητές θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας. Ωστόσο, μέχρι να συναντηθούν οι παίκτες στον στίβο μάχης θα γίνει χαμός.

Η φιλία Ασημίνας και Σοφιάννας μετά την αλλαγή των ομάδων έχει διαλυθεί και από κολλητές πλέον έχουν γίνει εχθροί - δείτε αποκλειστικό με τσακωμό τους! Ο Κατσαούνης βάζει συνεχώς λόγια στην συμπαίκτρια του, ενώ από την άλλη η Σοφιάννα βλέπει την άσχημη συμπεριφορά της πρώην φίλης της και έχει γίνει έξαλλη (δείτε το trailer). Το μόνο σίγουρο είναι πως στα επόμενα επεισόδια έρχονται πολλά.

Όταν μάλιστα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα ασυλίας θα έρθουν τα πάνω κάτω και οι τσακωμοί θα είναι πολλοί και οι καταστάσεις θα βγουν εκτός ελέγχου.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο στο Survivor 5

Survivor 5 spoiler 26/3

Ο στίβος μάχης θα είναι κλασικός με πολλά εμπόδια που θα κουράσουν τους παίκτες, ενώ ο στόχος είναι πολύ εύκολος και σίγουρα σημαντικό ρόλο στη νίκη θα παίξει η ταχύτητα.

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας και όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο που είναι συγκλονιστικό, αφού οι νικητές θα πάνε στην ένωση του Survivor της Τουρκίας.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Οι 6 παίκτες που φιγουράρουν για τον τελικό

Η εκπομπή Love it παρουσίασε τα στατιστικά με τους παίκτες που έχουν φέρει μέχρι στιγμής τις περισσότερες νίκες. Έτσι στους Διάσημους πρώτος έρχεται ο Στάθης Σχίζας και ακολουθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Τζο Μαριδάκη. Όσον αφορά τους Μαχητές, στην δεύτερη θέση φιγουράρει ο Σπύρος Μαρτίκας και στην τρίτη η Θωμαΐς Εμμανουηλίδη με πρώτο βέβαια τον Άρη Σοϊλέδη.

Στους Κόκκινους η πιο αδύναμη παίκτρια είναι η Μυριέλλα και ακολουθεί ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στους Μπλε οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.