Survivor 5 Spoiler: Δεν το έδειξαν οι κάμερες - Ξεμάλλιασμα για Σοφιάννα και Ασημίνα μετά το συμβούλιο

Από κολλητές... εχθροί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler: Δεν το έδειξαν οι κάμερες - Ξεμάλλιασμα για Σοφιάννα και Ασημίνα μετά το συμβούλιο

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο κύριος λόγος που έγινε η αλλαγή των ομάδων στο Survivor 5 ήταν για να σπάσει η Ασημίνα με την Σοφιάννα, να υπάρξουν εντάσεις και να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Τα δύο κορίτσια εξ' αρχής είχαν εντολή από την παραγωγή να το "τραβήξουν" λίγο παραπάνω μπροστά στις κάμερες όμως η ένταση αυτή έγινε... αληθινή και μεταφέρθηκε και πίσω από τις κάμερες.

Δεν θέλει και πολύ άλλωστε. Το σοβαρό με το αστείο είναι μια κλωστή που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει. Και έσπασε. Η Ασημίνα και η Σοφιάννα από τις κολλητές φίλες πλέον είναι δύο ξένες. Φήμες μάλιστα τις ήθελαν να είναι λίγο περισσότερο από κολλητές, αφού η κάμερα τις είχε εντοπίσει να φιλιούνται στο στόμα.. Κάτι που η Σοφιάννα χτύπησε στο χθεσινό συμβούλιο στην Ασημίνα.

Σοφιάννα και Ασημίνα έδωσαν... ρέστα στο συμβούλιο του νησιού, με την ένταση να ανεβαίνει (δείτε εδώ τον καυγά), όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Η Σοφιάννα, μόλις έκλεισαν οι κάμερες, πλησίασε την Ασημίνα με διάθεση για πλάκα, αφού μέχρι τώρα οι τσακωμοί τους ήταν περισσότερο για τα μάτια του κόσμου. Όμως εκεί έπαθε σοκ... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr