Survivor 5 - trailer 26/3: «Σε λίγες μέρες θα λάβει χώρα...» - Ο Λιανός έκανε ανακοίνωση "βόμβα"

Σάστισαν οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - trailer 26/3: «Σε λίγες μέρες θα λάβει χώρα...» - Ο Λιανός έκανε ανακοίνωση

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5. Το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινάει επίσημα σήμερα Σάββατο (26/3) και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται να γίνει κανονικός χαμός (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου).

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του νέου επεισοδίου και η αλήθεια είναι πως έχουμε να δούμε πολλά.

Η κόντρα της Σοφιάννας με την Ασημίνα (δείτε εδώ τι έγινε στο χθεσινό 23/3 συμβούλιο) συνεχίζεται κανονικά. Η Ασημίνα ξεκαθαρίζει πως για εκείνη, η Σοφιάννα έχει τελειώσει οριστικά, ενώ από τη μεριά της, η Σοφιάννα θεωρεί πως θα αλλάξουν τα πράγματα όταν δει τι έχει συμβεί πραγματικά.

Στην κόντρα των δύο κοριτσιών ενεπλάκη και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος ήδη από εχθές προσπάθησε να δείξει στην Ασημίνα πως εδώ και καιρό θα έπρεπε να έχει σταματήσει την παρέα με τη Σοφιάννα.

Όλα αλλάζουν όταν οι παίκτες φτάνουν στο ceremony. Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ανακοινώσει στους διαγωνιζόμενους πως σε λίγο καιρό πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πάρτι της ένωσης που θα φέρει τις δύο ομάδες στην ίδια παραλία.

Οι παίκτες όχι απλά ενθουσιάστηκαν αλλά ξετρελάθηκαν, ενώ την ίδια στιγμή, ο παρουσιαστής τους αποκάλυψε και ποιο θα είναι το έπαθλο του αγωνίσματος, το οποίο κατά κάποιο τρόπο σχετίζεται με την ένωση καθώς οι παίκτες θα παρακολουθήσουν μία φοβερή συναυλία.

To trailer του Survivor 5 (26/3)