Survivor 5 Spoiler (26/3): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Έχουμε το χρώμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (26/3): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Η νέα Survivor 5 εβδομάδα ξεκινάει επίσημα το Σάββατο (26/3) με ένα πολύ δυνατό αγώνισμα επάθλου. Το Youweekly.gr, όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας έχει τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια.

H αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη θα αλλάξει σημαντικά τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς οι Κόκκινοι θα χάσουν έναν δυνατό παίκτη ο οποίος ήξερε να φέρνει την ηρεμία στην ομάδα του.

Και ενώ η κατάσταση με την Ασημίνα εξακολουθεί να είναι τεταμένη, μετά τον ομηρικό καυγά της με τη Σοφιάννα στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους), οι Κόκκινοι αναζητούν απεγνωσμένα μία σανίδα σωτηρίας για να μην καταρρεύσουν μετά την αλλαγή των ομάδων.

Την ίδια στιγμή οι Μπλε, αντιμετωπίζουν λίγα εσωτερικά προβλήματα που έχουν κυρίως να κάνουν με τον καυγά του Σοϊλέδη με τον Τάκη (δείτε εδώ τι έγινε).

H ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα του Survivor 5 (26/3)

To αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά της εβδομάδας καθώς τοποθετείται μία μέρα πριν την πρώτη ασυλία και όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν δυνάμεις προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που πρόκειται να πάρει την νίκη στο αγώνισμα δε θα είναι άλλη από την Κόκκινη.

Βέβαια επειδή ακόμα είναι νωρίς, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι να έχουμε το επίσημο spoiler.