Survivor 5: "Θα με λες με το όνομά μου" - Ασύλληπτη ένταση ανάμεσα σε Τάκη και Άρη Σοϊλέδη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Στο συμβούλιο του σημερινού 23/3 επεισοδίου του Survivor 5, ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο η Ναυσικά χαρακτήρισε κλόουν, συνέχισε να επιμένει, με αφορμή την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση, πως ο Άρης κατάφερε να τον βγάλει υποψήφιο επειδή δεν τον συμπαθεί και δεν του αρέσει η μούρη του.

Ο Άρης προσπαθούσε να μιλήσει, να απαντήσει και να εξηγήσει, αλλά ο Τάκης δεν σταματούσε να τον διακόπτει, δημιουργώντας απίστευτη ένταση. Ακόμη και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας άρχισαν να φωνάζουν στον Τάκη να σταματήσει επιτέλους να μιλάει επάνω στον λόγο του ποδοσφαιριστή.

Η ασύλληπτη ένταση ανάμεσα στον Τάκη και τον Άρη στο συμβούλιο του Survivor 5

«We have communication problems» - "Το γύρισε" στα αγγλικά ο Άρης Σοϊλέδης για να συνεννοηθεί με τον Τάκη

Πριν ξεκινήσει το χθεσινό (22/3) αγώνισμα του Survivor 5, ξέσπασε ένας μικρός καβγάς ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια εξαιτίας της υποψηφιότητας του δεύτερου προς αποχώρηση.

Ο Τάκης επέμενε πως ο Άρης έπεισε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, όπως ανέφερε και σε προηγούμενη δήλωσή του, και την ώρα που ο ποδοσφαιριστής προσπαθούσε να του εξηγήσει πως για την υποψηφιότητά του οφείλεται η κακή του επικοινωνία με όλους τους παίκτες της ομάδας, εκείνος έδειχνε να μην καταλαβαίνει.

Έτσι, ο Σοϊλέδης "το γύρισε" στα αγγλικά και προσπάθησε να τον βοηθήσει να κατανοήσει την κατάσταση σε άλλη γλώσσα.

«We have communication problems with you να στο πω και Αγγλικά που τα καταλαβαίνεις καλύτερα» ήταν η επική ατάκα του Άρη.