Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας;

Με σκορ 3-1!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας;

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έπαιξαν στο αποψινό (27/2) επεισόδιο του Survivor 5 μπλε και κόκκινοι, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ για να κερδίσουν την πολυπόθητη νίκη.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, ενώ μάλιστα οι νέες αφίξεις φαίνεται πως ενθουσίασαν για τα καλά τους υπόλοιπους. Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη της μπλε ομάδας στο Survivor 5

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 πάνε και έρχονται καθώς όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό 26/3 επεισόδιο οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν κάθε λεπτό.

Έτσι λοιπόν απόψε 27/3 οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα παίξουν έναν ακόμη αγώνα ασυλίας προκειμένου να αναδειχθεί η ομάδα που θα κερδίσει την πολυπόθητη νίκη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από νωρίς το πρωί, η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας δε θα είναι άλλη από τους Μπλε. Η νίκη αυτή θα τους ενισχύσει ιδιαίτερα και για την αυριανή ασυλία.

Σύμφωνες με τις πρώτες πληροφορίες μας ο πρώτος παίκτης που αναμένεται να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η... Μυριέλλα Κουρεντή την οποία ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που θα την δούμε να ψηφίζεται από τους συμπαίκτες της μιας και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ξανά υποψήφια καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού ριάλιτι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα.