Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αδιανόητο...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ήττα τους στο αποψινό 27/3 επεισόδιο του Survivor 5, oι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θα ήθελαν να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση καθώς πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά στην πολυπόθητη νίκη παρά το γεγονός πως μπήκαν νέοι παίκτες.

Ο παίκτης λοιπόν που βγήκε υποψήφιος από την κάλπη, ήταν για άλλη μια φορά η Μυριέλλα Κουρεντή. Φαίνεται πως είναι μια από τις παίκτριες που έχει απασχολήσει όσο κανείς άλλος τόσο τους συμπαίκτες της όσο και τους τηλεθεατές.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor 5

Αποχωρεί οικειοθελώς παίκτης των Μαχητών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τους παίκτες να αποχωρούν και το ριάλιτι να βαδίζει προς την τελική του ευθεία.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί τα έχει βρει ιδιαίτερα σκούρα και δεν μπορεί να πιστέψει πως στο καλό τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν τόσο πολύ, παρότι τους δύο πρώτους μήνες σάρωνε και περνούσε μέχρι και τον Σασμό. Πλέον όχι μόνο τον Σασμό δεν πλησιάζει αλλά βαδίζει ολοταχώς για μονοψήφια νούμερα, θυμίζοντας Survivor Ελλάδα Τουρκίας που το έβλεπαν μόνο οι συγγενείς των παικτών.

Φυσικά σ' αυτό υπάρχει λογική αφού τα πολλά στημένα σκηνικά από τον Ατζούν έχουν εξοργίσει τον κόσμο, ο οποίος και έχει γυρίσει την πλάτη στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Χτες λοιπόν είδαμε τον Ανδρέα να αποχωρεί, λίγες μέρες μετά την αλλαγή των ομάδων και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και μ' άλλον παίκτη, αλλά αυτή την φορά με οικειοθελή αποχώρηση.

Λίγες ώρες μετά... διαβάστε την συνέχεια εδώ.