Survivor 5: «Ο κύριος κωλοτούμπας...» - Μυριέλλα και Ναυσικά "σταυρώνουν" τον Τάκη

Τον άδειασαν με το γάντι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ο κύριος κωλοτούμπας...» - Μυριέλλα και Ναυσικά

Tο σημερινό επεισόδειο του Survivor 5, 28/3 ξεκίνησε με την επίθεση της Μυριέλλας και της Ναυσικάς εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Η ηθοποιός μάλιστα υποστηριξε ότι ο Τάκης κάνει λάθη από οτν φόβο του να μην ψηφιστεί, ενώ η Ναυσικά δήλωσε ότι είναι ο «κύριος Κωλοτούμπας».

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή

«Όλοι βλέπουμε ότι ο κύριος Κωλοτούμπας, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του, φοβάται πάλι ότι θα ψηφιστεί», δήλωσε η Μυριέλλα και συνέχισε: «Τάκη συγγνώμη αλλά η κουτοπονηριά δεν βοήθησε πολύ κόσμο».

Φαίνεται πως οι εντάσεις έχουν αυξηθεί όσο πλησιάζει η ημέρα της αποχώρησης. (Δείτε εδώ ποιοι θα βρεθούν υποψήφιοι).

Ο Καραγκούνιας "κατακεραύνωσε" τον Εμμανουήλ - «Είμαι σίγουρος ότι με εκείνον θα γελάμε»

Το βράδυ της Κυριακής 27/3 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και τόσο στην κόκκινη ομάδα όσο και στην μπλε τους περίμενε μια έκπληξη η οποία αναμφίβολα θα ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τις νέες αφίξεις που άφησαν άναυδους τους παίκτες, σειρά είχε και η γνωριμία μεταξύ τους μέχρι να εγκλιματιστούν. Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αισθάνθηκε αρκετά οικεία από το πρώτα λεπτά κάτι που απασχόλησε τον Τάκη Καραγκούνια καθώς το γεγονός ότι μιλούσε για τους κοιλιακούς του αλλά και για τα κιλά του, τον ενόχλησε αρκετά.