Survivor 5: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σοκαρίστηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 5 και έτσι απόψε (28/3) βρέθηκαν ξανά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Την ίδια στιγμή, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία έδωσε επίσης έναν παίκτη.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Στο χθεσινό (27/3) συμβούλιο, οι Κόκκινοι έδωσαν ως υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή και απόψε, η κάλπη έδειξε τον Απόστολο Ρουβά. Κανείς δεν περίμενε αυτό το όνομα και μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης αντέδρασε και εξήγησε πως είναι άδικο να ψηφιστεί ο συγκεκριμένος παίκτης καθώς είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ναυσικά, η οποία δήλωσε επίσης σοκαρισμένη από την υποψηφιότητα του Απόστολου Ρουβά και έτσι έδωσε ως υποψήφια τη Τζο Μαριδάκη, η οποία όπως είπε είναι η πιο αδύναμη κοπέλα αγωνιστικά.

Αποχωρεί ο Απόστολος Ρουβάς;

Έχουμε συνηθίσει να λέμε, ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν ξεφεύγει από αυτό τον κανόνα, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες σε πολλές περιπτώσεις, όπως πρόκειται να γίνει στις επόμενες ώρες.

Η απόφαση για τις νέες ομάδες ήταν μόνο η αρχή, ώστε να αλλάξει το τοπίο στο παιχνίδι, με τον Γιώργο Λιανό να επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις στους παίκτες. Ο παρουσιαστής, μέσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο, παρουσίασε τέσσερις παίκτες και οι ήδη υπάρχοντες σίγουρα δε θα ένιωσαν πολύ καλά, βλέποντας πως το έπαθλο για ακόμη μια φορά απομακρύνεται.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πάντως, φαίνεται ότι η μπλε ομάδα ευνοείται από τις εξελίξεις, καθώς την προηγούμενη είδε τον Ανδρέα Ματθαιακάκη από την κόκκινη να αποχωρεί, ενώ στην τρέχουσα φαίνεται πως θα μείνει σίγουρα άθικτη, αφού θα κερδίσει στο σύνολο και τις δύο ασυλίες, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να μείνουν στην εσωστρέφειά τους και να χρειαστεί για ακόμη μια φορά να ψηφίσουν.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Απόστολος είναι κουρασμένος από την επικρατούσα κατάσταση στο Survivor 5. Τον βλέπουμε μεν να συνεχίζει να προσφέρει στην καλύβα και να παλεύει στα αγωνίσματα, διακριθείς για τον χαρακτήρα του, αλλά εσχάτως δε συμμετέχει σχεδόν καθόλου στις συζητήσεις και τους καβγάδες, αφού δε συμβαδίζουν με το δικό του ποιόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν... Διαβάστε την συνέχεια εδώ.