Survivor 5: "Ούτε για φτύσιμο..." - Πλακώθηκαν Ναυσικά και Τζο με το που έκλεισαν οι κάμερες

Ε ρε χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Της... ίντριγκας γίνεται στο Survivor 5, με αποτέλεσμα πράγματα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν με σοβαρά επιχειρήματα, να εξηγούνται μονάχα μέσω της έκφρασης συγκεκριμένων συμφερόντων, που κάνουν κάθε παίκτη να αλλάζει την προσέγγισή του.

Η «καραμέλα» της αγωνιστικής ψήφου, ειδικά, όταν ξεκινούν λιώνει πολύ γρήγορα και, κάπως έτσι, βλέπουμε τους παίκτες να επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, όταν ψηφίζουν συμπαίκτες τους που προσφέρουν είτε στο στίβο μάχης είτε στην καλύβα.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για παράδειγμα, δε μας τα λέει καθόλου καλά τελευταία. Το μοντέλο και ηθοποιός ψήφισε, μέσω ατομικής ασυλίας, την Τζο Μαριδάκη ως τρίτη υποψήφια, προκαλώντας γέλωτα με τις δικαιολογίες που βρήκε, αφού η τελευταία είναι από τις καλύτερες παίκτριες της κόκκινης ομάδας, σε αντίθεση με τη συμπαίκτριά της.

Η απόφαση αυτή της Ναυσικάς έφερε την έντονη αντίδραση της Τζο η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Φέρνω νίκες, τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην με ψηφίσουν; Να τους προσκυνάω;» - δείτε το βίντεο.

Φυσικά αυτό το σχόλιο δεν θα έμενε αναπάντητο από την πλευρά της Ναυσικάς, η οποία ενίστατο και ζήτησε να μάθει για την κλίκα που της χρεώνουν, ενώ προσπάθησε με διόλου πειστικό τρόπο, ότι είχε λόγο να την ψηφίσει.

Το περιστατικό αυτό είχε και συνέχεια... μετά το συμβούλιο! Δείτε το αδιανόητο περιστατικό στο Athensmagazine.gr