Survivor 5: «Τι άλλο να κάνω, να τους προσκυνήσω» - Ξέσπασε η Τζο εναντίον της Ναυσικάς

Η δικαιολογία της Ναυσικάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Τι άλλο να κάνω, να τους προσκυνήσω» - Ξέσπασε η Τζο εναντίον της Ναυσικάς

Το αγώνισμα της ασυλίας έχασαν οι Κόκκινοι στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (28/3) με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ψηφίσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Από την άλλη η Ναυσικάπου έχει κερδίσει την ασυλία έπρεπε να βγάλει ακόμα έναν συμπαικτή της στον τάκο. Και επέλεξε να βγάλει τη Τζο. (Δείτε εδώ τους υποψήφιους προς αποχώρηση)

Ναυσικά - Τζο μία νέα κόντρα γεννιέται

Η απόφαση αυτή της Ναυσικάς έφερε την έντονη αντίδραση της Τζο η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Φέρνω νίκες, τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην με ψηφίσουν; Να τους προσκυνάω;».

Φυσικά αυτό το σχόλιο δεν θα έμενε αναπάντητο από την πλευρά της Ναυσικάς, η οποία ενίστατο και ζήτησε να μάθει για την κλίκα που της χρεώνουν.

Στην απόφαση να ψηφίσουν τον Απόστολο Ρουβά αντέδραση και ο Άρης, ο οποίος θεώρησε πολύ συμπτωματικό και οι δύο νέοι παίκτες να ψηφίουν το ίδιο άτομο, που δεν έχουν και σε αντιπαράθεση.

«Άντε γα@@ θα λέω σε...» - Άσχημος καβγάς για Ασημίνα και Ναυσικά

Θέμα χρόνου ήταν να πλακωθεί και με την Ναυσικά η Ασημίνα στο Survivor 5, αφού μιλάμε για δύο δυνατές προσωπικότητες που θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι

Μ' αφορμή τον τσακωμό που είχε η Ασημίνα με τον Άρη στο τελευταίο επεισόδιο, υπήρξε τρομερό παρασκήνιο και ανάμεσα στις δυο συμπαίκτριες. Μπορεί το μοντέλο μπροστά στις κάμερες να πήρε την θέση της Ασημίνας, όμως όταν επέστρεψαν στις παραλίες και οι κάμερες ήταν κλειστές η Ναυσικά της έκανε ευθεία επίθεση, με την τελευταία να μην μασάει τα λόγια της, ούτε για τη νέα της συμπαίκτρια.

Δείτε τι συνέβη στο Athensmagazine.gr